Ana SayfaYaşam-MagazinTiyatronun usta ismi Göktay Tosun’un sırları---

Tiyatronun usta ismi Göktay Tosun’un sırları

3 / 10
Tiyatronun usta ismi Göktay Tosun’un sırları
08 Ocak 2018 - 12:10 www.finansgundem.com

DİZİYLE BAŞLADI AMA TİYATRO AŞKI AĞIR BASTI

-Tiyatrodan sonra, sinema ve TV dizileri ne zaman hayatınıza girdi?

Göktay Tosun: Okulu bitirir bitirmez başladı. 2003’te mezun olur olmaz, ilk dizime başladım. TGRT için Kirve diye bir diziye başladık, Erzurum’da çektik. Sonra arkası geldi. Fakat benim gönlüm hep, daha çok tiyatrodan yanaydı. Ben çok fazla sayıda tiyatroda çalıştım. Devlet tiyatrosuyla başladı. Gazanfer Özcan Tiyatrosu, Şehir Tiyatrosu ve sonra daha alternatif tiyatrolara yöneldim. Tiyatro Boyalıkuş olsun, Babı Tiyatro, Tiyatro Hal, Tiyatro Gaf gibi. Özgün metinler oynadık. Oynanması alışkın olmayan metinler seçip oynamaya çalıştık. Özgün rejiler yaptık. Biz babamla yıllar sonra BASAD'da ve Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosunda aynı sahneyi paylaştık.

-Tiyatroyu çok seviyorsunuz, dizi ve sinema oyunculuğu zorluklarından dolayı mı daha geri planda kalıyor?

Göktay Tosun: Tiyatro, aşktan dolayı tamamen. İnanın, bazı oyunlar yüzünden bazı dizi projelerini reddetmek zorunda kaldığım olmuştur, çakıştığı için. Hep öne tiyatroyu koydum. Bu aşktan dolayı, başka hiçbir şeyden dolayı değil. Çünkü para da kazanamıyorsunuz tiyatroda.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster