<
Ana SayfaŞirket HaberleriT-Bank’tan Samsun çıkarması ---

T-Bank’tan Samsun çıkarması

6 / 7
T-Bank’tan Samsun çıkarması
03 Haziran 2014 - 07:17 www.finansgundem.com

GEREKİRSE MÜŞTERİNİN NAKİT AKIŞINA UYGUN ÖDEMESİZ DÖNEMLER KOYUYORUZ

-Leasing, faktoring nasıl işliyor, koşullar nedir?

Dinçer Alpman: Leasing, faktoring şirketi yok. Biz onların hepsini banka bünyesinde yapıyoruz. Örneğin, makine ekipman finansmanı ürünlerimiz var; 36 ay, 48 ay vadeli makine finansmanı yapıyoruz. Buna gerekirse müşterinin nakit akışlarına uygun olarak ödemesiz dönemler koyuyoruz. Diyelim ki müşterinin ithal edeceği makine 6 ay sonra geliyor, bir 6 ay da deneme üretimi oluyor, biz o tür işlerde 1 yıl ödemesiz 3 yıl yapıyoruz bazen 18 ay ödemesiz yapıyoruz.

-Sigorta ve broker işlerinde partnerleriniz var mı?

Dinçer Alpman: Şimdi grup bir sigorta şirketi, eski Demir Sigorta’yı satın aldı. Ancak bankanın iştiraki değildir bu, yanlış bilgi olmasın. Biz sigorta işlerini stratejik parkurlarımız üzerinden yapıyoruz. Axa, Garanti ve Mad Life ile çalışıyoruz. Broker işlerini de Borsa ve diğer işleri de Ata Menkul Kıymetler’le birlikte yapıyoruz. Oysa ki biz ana işimizin dışındaki faaliyetlerde genelde stratejik bir partner veya Aut Sorsing yöntemini kullanıyoruz.

-Artık Demir Sigorta ile mi çalışacaksınız?

Dinçer Alpman: Henüz daha onlar çok faal değiller. Çünkü Demir Sigorta çok küçülmüştü. Zaten geçen sene sonunda gerçekleşti bu alım ve orası bir yapılanma sürecinde. Tabi ki o, bankaya servis verebilecek seviyeye geldiği zaman onları da kullanabileceğiz.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster