Ana SayfaFinans KulisSuzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı---

Suzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı

9 / 10
Suzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı
09 Aralık 2013 - 13:49 www.finansgundem.com

Güne nasıl başlamayı tercih edersiniz? Kahvaltı Yapar mısınız?

06.15’te kalkarım. Sabahları 45 dakika haberleri izleyerek spor yapıyorum. Sabah sporu yaptığım için kendimi zinde ve mutlu hissederim. Spordan sonra hazırlanır, sonra ailemle kahvaltı yaparım Çocuklar okula ben ve eşim işe gideriz. Evden 08.30’da çıkarım ve en geç 09.00’da işteyim Yolda gazetelerimi okuyorum. Hafta içi mümkün olduğunca geç yatmamaya çalışırım. Çok geç yatarsam ertesi günden ve randımandan çaldığımı düşünüyorum.

Moda sizin için ne ifade ediyor? Kısa sürede hazırlanmamız gereken sürpriz davetler için ne tür kıyafetler tercih edersiniz?

Moda renklilik, dinamizm. İnsanı yenilemeye iten bir güç Davetlere gelince genelde benim ajandam, programım çok ötesinden belli oluyor. Bu yüzden gideceğim davete ortama göre hazırlanmaya itina ederim. Siyah kokteyl elbiseleri her zaman kurtarıcıdır. Onları ihmal etmem


Nasıl bir annesinizdir? Kendini nasıl tanımlarsınız?
Yeni nesil muazzam.  Biz çocuklarımızla arkadaşız. Çift yönlü kuvvetli bir ilişkimiz var. Çocuklarımıza her zaman her arkadaş hem de gönüllü mentorum ben. Her konuda bana gelebilirler. Herhangi bir konuyu açıkça konuşuruz. Düşündüğümü, inandığımı doğrudan söyler, mümkün olduğunca  onları ikna etmeye çalışırım. Onların huzurlu, bilgili ve rahat olması benim için çok önemli. Artık büyüdüler. Doğrusu ben de artık onlardan çok şey öğreniyorum.

Spor yaşamınızda ne kadar yer tutuyor?

Her sabah mutlaka spor yaparım. Haftada 4 kez de özel hoca ile çalışıyorum. Toplam haftada 11 saat sporum var.
 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster