Ana SayfaFinans KulisSuzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı---

Suzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı

8 / 10
Suzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı
09 Aralık 2013 - 13:49 www.finansgundem.com

Yoğun işleriniz nedeniyle çocuklarınızı ihmal ettiğiniz oldu mu?  

Annelik en büyük mesaim. 24 saat anneyim. Çocuklarım 17 ve 15 yaşında Onlarla geçirilecek kaliteli, nitelikli zamana çok önem veriyorum. Topluma ülkeye yararlı, başarılı çocuk yetiştirmek  insanın en önemli görevlerinden biri. Ancak işimde 24 saatlik mesai istiyor. 16 bin çalışana, 6 milyon müşteriye sahip bir bankanın başındayken, ‘’Sabah 09.00’da başladım, akşam da 18.00’de bitiriyorum’’ diyemezsiniz. 7/24 saat hem anneyim hem de bankacıyım.

Çocuklarınızı büyütürken ilkeleriniz neler? Anne babanızdan aldığınız rehber düşüncelerinizi onlara da aktarır mısınız?

Bizim için aile gelenekleri çok önemlidir. Her kuşak en önemli yol gösterici düşünceleri bir sonrakine aktarır. Böylece ailenin ve elbette başarılarının devamı sağlanır. Ben babmdan annemden öğrendiklerimi çocuklarıma aktarırken, onların da bu geleneğimizi sürdüreceklerini bilir, buna inanırım.

Babanızdan aldığınız, iş hayatınızda ve hayat boyu, size hep kılavuzluk eden öğütler var mı?

Babam Erol Sabancı ben daha 14 yaşımdayken yaz aylarında beni ofise götürmeye başladı. Aslında bankacılık ile ilgili ilk bilgileri o zaman almaya başladım. Babamın bana en önemli öğüdü, bankacılığın bu ülke için çok nemli bir meslek olduğu idi. Çalışmalarımı bu anlayışla yürütüyorum. Bu benim için her zaman çok önemli bir kılavuz oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster