Ana SayfaFinans KulisSuzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı---

Suzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı

4 / 10
Suzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı
09 Aralık 2013 - 13:49 www.finansgundem.com

Akbank’ın sanat etkinliklerinde uzun soluklu bir projesi de Akbank  Caz Festivali 23 yıldır Türkiye’yi cazın farklı renkleriyle, müzik standartlarıyla buluşturuyor. Bir caz festivalinin hazırlanması ne kadar sürüyor ve açılış gecesi neler hissediyorsunuz?

Kültür ve sanat bir toplumun geleceğe bırakacağı en önemli miras. Kültür sanat alanındaki çalışmalarımız geniş bir perspektife yayılıyor. Buradaki odak noktamız hepsinin sürdürülebilir ve uzun soluklu olması Akbank Caz Festivali de uzun soluklu etkinliklerimizden bir. 23 yıl önce başladı ve her yıl daha büyüyerek devam ediyor. Yurtdışından bir çok sanatçı festivalde yer almak için başvuruda bulunuyor. Her sene sanatçılar seçilirken büyük heyecan yaşanıyor. Bir festivalin bittiği noktada bir sonraki senenin sanatçılarının seçimine ve hazırlıklarına başlanıyor. Konserlerin yanısıra çocuk atölye programları genç caz yarışması Jammz ile de geleceğin caz sanatçılarına destek olmaya çalışıyoruz. Anadolu’nun bir çok şehrindeki kampüslerde yaptığımız konserlere de caz müziğini yaymaya önem veriyoruz.

Akbank Caz Festivali’nde caz müziğinin starlarını, usta müzisyenleri İstanbul’a getiriyorsunuz. Starlara teklifler götürülüp anlaşmalar yapılırken hiç kapris yaşıyor musunuz? Ünlü müzisyenlerle İstanbul’da yaşadığınız ilginç olaylar oldu mu?

İstanbul artık bildiğiniz gibi çok önemli bir marka Kültür sanat etkinliklerinin artması, dünya çapındaki işlerin Türkiye’ye getirilmesi dünyanın yüzünü güzel kentimize çeviriyor. Dolayısıyla artık herkesin ülkemize gelmek istediği bir noktadayız. Buradan hareketle festival sanatçılarını getirirken önemli bir sorun yaşamayız. Akbank Sanat’taki ekibimiz  ve iş ortağımız Pozitif de, uzun yıllardır festivali birlikte gerçekleştirdikleri için bu konuda çok deneyimliler. Doğabilecek sorunları önceden tespit edip tedbirlerini alıyorlar. Her organizasyonun riskleri minimum ölçüye çekmeye çalışmaktadır.

Akbank Private Banking olarak, ülkemizin dünyanın kültür ve sanat haritasında daha da öne çıkmasına katkı sağlayan uluslar arası nitelikte etkinlikleriniz de oluyor. Bahseder misiniz?

Akbank Private Banking, çok yönlü etkinlikler ile çağdaş sanata sürekli destek veriyor. Bu çerçevede bir çok farklı projeye imza atıyor. Con temporary İstanbul sponsorluğu, Anadolu’da Çağdaş Sanat Sohbetleri , Art Dubai ve Art Basel’de müşterilerimize verdiğimiz davet, Sotheby’s uluslar arası müzayede evi ile gerçekleştirilen ön gösterim sponsorlukları, bizim bu çerçevede  yapmaktan mutluluk ve gurur duyduğumuz  işler. Bu sene Contemporary İstanbul’daki  7. Senemizdi. Sanat, vergi ve gayrimenkul konularında da müşterilerimize gereken danışmanlık hizmetlerini uzman aracılığı ile sunuyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster