Ana SayfaFinans KulisSuzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı---

Suzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı

2 / 10
Suzan Sabancı bilinmeyenleri anlattı
09 Aralık 2013 - 13:49 www.finansgundem.com

Bir ekonomi kuruluşu olmasına rağmen, Akbank’ın İstanbul’un kültür ve sanat haritasında da önemli atılımları ve yeri var, neden sanat?

Akbank olarak kurulduğumuz günden bu yana paydaşlarımızın ve gelecek nesillerin yaşam kalitesini artıran ve kalıcı kılan çalışmalara öncülük ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ile ülkemize yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Toplumumuzun daha da zenginleşmesine katkı sağlayan bu projelerle gurur duyuyoruz. Çünkü inanıyoruz ki, başarılı bir ekonomik ve finansal performans tek başına bir ülkenin refahının, gelişmişliğinin ve medeniyetin bir göstergesi değil. Bunun yanında, kültür ve sanat  alanındaki atılımlarda çok büyük önem taşıyor. Kültür ve sanatın bir toplumun geleceğe bırakacağı en önemli miras olduğunu düşünüyoruz. Sanatın sorgulayan, farklı ve yaratıcı perspektiflerin oluşmasına ilham veren, geleceğim şekillenmesine zemin hazırlayan  bir yönü var. 75 milyonluk genç ve yaratıcı bir nüfusa sahip ülkemizden dünya çapında daha da fazla sanatçı çıkmasını, ülkemizde daha fazla insanımızın dünyadaki güncel sanat etkinliklerine ulaşmasını, Türkiye’nin de dünya sanat haritasında öncü konumda olmasını arzuluyoruz. Bu vizyonu sanatı ve sanatçıyı daha da fazla destekleyerek, dünyanın önde gelen sanatçılarını ülkemize getirerek ve Türk sanatının yurtdışına daha da fazla tanıtılmasını sağlayarak gerçekleştireceğiz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster