<
Ana SayfaSpor"Sorabileceğim her hesabı soracağım"---

"Sorabileceğim her hesabı soracağım"

1 / 4
Sorabileceğim her hesabı soracağım
19 Ekim 2012 - 11:44 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ın Akaretler'deki kulüp binasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün mali sıkıntılarına rağmen başkanlık görevini istediğini dile getirdi.
Orman, "Bu rasyonel bir iş değil, bu bir aşk işi. Olmadığı müddetçe bu eziyet, çok büyük bir sıkıntı" diye konuştu.
Beşiktaş'ta son 8 sene içerisinde 85 futbolcunun transfer edildiğini, ödenen meblağların ortada olduğunu vurgulayan Orman, "Bunların hepsi kamuoyu önünde oldu. Olurken kimse sesini çıkarmadı. Şimdi benden bunların hepsinin hesabını sormam isteniyor. Ben de şunu diyorum, sorabileceğim her hesabı soracağım" ifadelerini kullandı.
Kulübün sekiz senelik geçmişinin uluslararası bağımsız bir denetim şirketi tarafından denetlendiğinin altını çizen Orman, şunları kaydetti:
"Sekiz sene çok uzun bir süreç. Biz savcı değiliz, polis değiliz. Biz ancak kendi defterlerimize bakabiliriz. Birçok branş, fatura, işlem var. Biz uluslararası bir denetim şirketi ile sekiz seneyi denetlettik. Bu denetleme, fatura gelmiş ödenmiş mi denetlemesi değil. O faturanın neden olduğu, arkasına bakıldığı bir denetleme. Üç hafta evvel denetleme bitti. Hukukçularımıza gönderdik. Ceza hukuku, dernekler yasası, ticaret ve vergi hukuku olarak bakıyoruz. Sonra, raporlar benim önüme gelecek. Arkadaşlarımızla bir karar vereceğiz. Biz kamu görevlisiyiz, kimseyi karalamayız, kimseyi de aklamayız."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster