Ana SayfaSporDarphane gibi hoca: Şenol Güneş---

Darphane gibi hoca: Şenol Güneş

13 / 14
Darphane gibi hoca: Şenol Güneş
08 Ocak 2018 - 11:42 www.finansgundem.com

MARİO GOMEZ

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetimindeki ilk sezonunda şampiyonluğa ulaşırken hiç şüphesiz en büyük pay, sezonu gol kralı olarak tamamlayan Alman forvet Mario Gomez’e aitti. Bir dönem Avrupa’nın en çok konuşulan golcüleri arasında olan Gomez, İtalya’dan Beşiktaş’a, deyim yerindeyse sönmüş bir yıldız olarak geldi. Bir sezon önce yaşadığı sakatlık nedeniyle transferi çok tartışılan Gomez, gösterdiği performans ile adeta yeniden doğdu.

Beşiktaş tribünlerinin ‘Süper Mario’ lakabını taktığı Gomez, Şenol Güneş ile çalıştığı ilk ve tek sezonunda, siyah-beyazlı takımın ilk yabancı gol kralı unvanına sahip oldu. O sezon resmi maçlarda 28 gol atan Alman futbolcu, Beşiktaş tarihinde bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu olma başarısını da gösterdi. Sezon sonunda Türkiye’den ayrılan Gomez, Beşiktaş’ta yakaladığı başarıların ardından tekrar milli takıma döndü ve Almanya ile Avrupa Şampiyonası’na katıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru08 Ocak 2018 13:51

    ben bir galatasaraylı olarak şenol güneşi takdir ediyorum,fatih terim gibi geldiği yeri göçertmiyor...

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster