Ana SayfaBankacılıkBankacılardan iflas erteleme önerileri!---

Bankacılardan iflas erteleme önerileri!

6 / 9
Bankacılardan iflas erteleme önerileri!
04 Nisan 2016 - 11:03 www.finansgundem.com

TİCARİ BARIŞ BOZULMAMALI

iflas erteleme sadece bankacılık sektörünün sorunu değil, diğer tica­ri alacaklıları da etkiliyor, iflas ertele­me ile konulan tedbir kararları ile birlikte alacaklılar bakiyelerini ala­mıyor.
TEB Genel Müdürü Ümit Leble­bici, konuyla ilgili çalışmaların yürü­tüldüğünü hatırlattıktan sonra şunla­rı söylüyor: "Hepimiz çalışıp bir de­ğer yaratıyoruz. Bu değer ekonomik sistemimiz. Bunun için hiçbir kuru­mumuzun kötü olması, kimsenin işi­ne gelmez. Herkesin kapsayıcı ola­rak kârını artırması lazım. Eğer bir ta­kım kurallarla ticaret barışını bozu­yorsak, bunu tekrar düzeltmek için gerekli çalışmaların yapılması lazım."

ŞİRKETLERE 3 KRİTİK TAVSİYE

1- Çalıştığınız banka sayısını daha sınırlı tutun, iflas ertelemeye giden şirketler ortalama 10 banka ile çalışıyor. Leasing ve faktoring şirketlerinde de benzer bir durum var. Bunların hapsinin ilave komisyon maliyetleri var.

2- Şirketinizin iyi bir CFO'su olsun. Bankalarla işleri yönetebilecek tecrübede danışmanlar edinin.

3- İflas erteme karan aldırıp iflastan kurtulan şirket sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Önceliğiniz bankalar ile borçları yeniden yapılandırma yönünde olsun.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster