Ana SayfaBankacılıkAdnan Bali ekonomi yönetiminden ne istedi?---

Adnan Bali ekonomi yönetiminden ne istedi?

3 / 8
Adnan Bali ekonomi yönetiminden ne istedi?
19 Aralık 2016 - 12:10 www.finansgundem.com

"Gelecek yıl da büyümenin esas gücünü mobil bankacılığın oluşturacağını öngörüyoruz"

İş Bankası Genel Müdürü Bali, "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası Olma" vizyonuyla dijital temas noktalarında müşterilere uçtan uca tasarlanmış ideal deneyimler sunmak amacıyla yürüttükleri çalışmalarda yeni finansal teknolojilerden üst düzeyde yararlanmak istediklerini, finansal teknoloji girişimlerini oldukça önemsediklerini ifade etti. 

Bali, "Mayıs 2016'da Silikon Vadisi'nde kurduğumuz iştirakimiz Maxitech, gelecek vadeden FinTech girişimlerinin erken aşamalarında tespit edilmesine ve yıllardır yeniliklerin Türkiye'de öncüsü olan bankamızın bu konuda da Türkiye'de bankacılığa yön vermesine katkı sağlayacak. Ülkemizde finansal teknoloji girişimleri ile ortaklaşa çalışarak müşterilerimizin hayatına değer katacak, yenilikçi çözümler geliştirmeye devam edeceğiz. Bu amaçla yapacağımız iş birliği ve yatırımlar gündemimizin önemli bir kısmını oluşturuyor." şeklinde konuştu. 

Müşterilerinin başta mobil olmak üzere dijital kanal kullanım oranlarının artan bir hızla yükselmeye devam ettiğini belirten Bali, İşCep uygulamasının, yüzde 30'un üzerindeki pay ile en çok tercih edilen kanal olduğunu, şube dışı temas noktalarından yapılan işlemlerin oranının da yüzde 84'e ulaştığını kaydetti. 

Türkiye'nin, genç nüfusun yoğun olduğu ve genel olarak yeni teknolojilere hızla adapte olabilen bir yapısı bulunduğunu ifade eden Bali, gelecek yıl da bankacılık sektöründe büyümenin esas gücünü mobil bankacılığın oluşturacağını öngördüklerini söyledi. 

Bali, "Müşterilerimizin yaşam yolculuklarının her evresinde onlara eşlik edebilen ve kişiselleştirilmiş deneyimlerle hayatlarını kolaylaştıran bir çözüm ortağı haline gelmek asıl gayemiz... Bu amaçla mobil bankacılık, mobil ödeme gibi doğrudan müşterilerimizle temas kurmamıza imkan veren uygulamalarımızda ideal bir müşteri deneyimi sunmak istiyoruz. Bunun için müşteri deneyimi tasarımında bilginin gücünden azami ölçüde yararlanabilmek, süreçlerimizi basitleştirmek ve etkili iş birlikleri geliştirerek İş Bankası ekosistemini kurmak öncelik verdiğimiz konulardan birini oluşturuyor." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster