Ana SayfaBankacılıkÜnlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?---

Ünlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?

9 / 13
Ünlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?
26 Aralık 2016 - 11:56 www.finansgundem.com

"KREDİLERDE İYİLEŞME BEKLİYORUZ"

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş

KREDİLERDE İVMELENME 

Son dönemde konut kredilerinde teminat oranının düşürülmesi, kredi vadelerinin uzatılması ve kredi kartı taksit sayılarının bazı ürün gruplarında artırılmasının etkisiyle tüketici kredilerinde ivmelenme gözlemliyoruz. Kur etkisinden arındırılmış yıllıklandırılmış tüketici kredisi büyüme oranı, kasım ayı başında yüzde 15'e yükseldi. Bu olumlu etkinin 2017 yılında da sürmesini bekliyoruz. Ancak mevduat tarafındaki rekabet sektörü zorluyor. 

FED ETKİLEYECEK 

FED'in faiz artırımlarına devam edecek olmasının yurtdışı fonlama maliyetlerini artırıcı etkisi olabilir. Şu anda bankacılık sektöründe yurtdışı fonlamanın ağırlığı yüzde 15. Maliyetlerin artması hem kârlılığı etkiler hem de bankaların mevduattaki rekabetini artırır. 

İNOVASYONA DAYALI GELİŞİM 

Sektörümüzde yaşanan inovasyona dayalı gelişimi gelecek döneme bakış açımızın merkezine yerleştirdik. Yaşamın tüm alanlarında olduğu gibi, teknolojiye yatırım ve inovatif yaklaşımlar, bankacılık hizmetlerinde fark yaratmak isteyenlerin de odağı haline geldi. Biz de bankacılıkta yaşanan bu paradigma değişimini çok önemsiyor, bu alana yatırımlarımızı artırıyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eric financee13 Haziran 2017 13:42

    Evet ise bugüne kadar sizinle nasıl iletişim kuracağımız konusunda her hangi bir nedenle bir krediye ihtiyacınız var mı? [email protected]

  • yorum26 Aralık 2016 15:00

    2016 dan daha fazla şube kapanır ve daha fazla personel azaltılır..bu yıl yüzdürdükleri kredileri ocak şubatta takibe atarlar..varlık yönetim şirketlerine 2016 nın en az 2 katı batık kredi satarlar..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster