Ana SayfaBankacılıkÜnlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?---

Ünlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?

7 / 13
Ünlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?
26 Aralık 2016 - 11:56 www.finansgundem.com

"ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ"

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil

POTANSİYELİMİZ YÜKSEK

Küresel piyasalarda yaşanan belirsizlikler, tasarruf oranlan, sermaye hareketleri, cari açık, faiz ve kur hareketleri gündemde kalacak. Ancak ülkemiz zorlukların üstesinden gelecek çok önemli zenginliklere sahip. Potansiyeli yüksek, sağlam bir bankacılık sektörümüz var. Girişimci ruh ve dinamizme sahip özel sektörümüz, genç ve nitelikli nüfusumuz ekonomimizin 2017'deki itici gücü olacaktır. 

DEĞER YARATMAYA DEVAM 

Müşterilerimize en mükemmel hizmet kalitesini sunarken aynı zamanda benzersiz bir dijital ve mobil bankacılık deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Tüm müşteri seğmenlerimizde aktif kalitemizi de gözeterek büyümeyi sürdüreceğiz. Mevduat ve çeşitlendirilmiş yatırım ürünlerimizle tasarrufların artmasına katkı sağlıyoruz. Yeni teknolojilere adaptasyon ve dijitalizasyon konularında en önemli katma değerimiz gençlerimiz. 

KONUMUMUZU PEKİŞTİRDİK 

Bankacılık sistemi, bu gelişmelere rağmen ekonomik büyümeyi destekleyecek güçlü sermaye yapısıyla öne çıkmayı başardı. Akbank olarak son yıllarda izlediğimiz doğru stratejilerle piyasadaki kuvvetli konumumuzu daha da pekiştirdik.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eric financee13 Haziran 2017 13:42

    Evet ise bugüne kadar sizinle nasıl iletişim kuracağımız konusunda her hangi bir nedenle bir krediye ihtiyacınız var mı? [email protected]

  • yorum26 Aralık 2016 15:00

    2016 dan daha fazla şube kapanır ve daha fazla personel azaltılır..bu yıl yüzdürdükleri kredileri ocak şubatta takibe atarlar..varlık yönetim şirketlerine 2016 nın en az 2 katı batık kredi satarlar..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster