Ana SayfaBankacılıkÜnlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?---

Ünlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?

11 / 13
Ünlü bankacılar 2017'den ne bekliyor?
26 Aralık 2016 - 11:56 www.finansgundem.com

"VERİMLİLİĞE DE ODAKLANACAĞIZ'

TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici 

HEDEF İYİ BANKA OLMAK 

Bireysel, kurumsal ve KOBİ olmak üzere üç alanı eşit olarak yönetiyoruz. Büyürken sadece rakamsal değil, verimliliğe de odaklanarak tüm paydaşlarımız için daha fazla değer yaratmayı hedefliyoruz. Mevduat toplayıp kredi veren bir banka olmanın yanında, müşterisine, çalışanına, ortaklarına ve topluma karşı her koşulda 'iyi banka' olmayı hedefliyoruz.

GİRİŞİMLERİ DESTEKLEYECEĞİZ 

TEB Girişim Bankacılığı ile girişimcileri 2017'de de destekleyeceğiz. TEB Aile Akademisi'nin yanı sıra TEB Özel Melek Yatırım Platformu ve TEB Özel Yatırımcı Kulübü gibi melek yatırımcı ağlarıyla, bireylerin bankacılığı ve finansal ürünleri daha iyi anlaması yönündeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şube ağımızla birlikte alternatif dağıtım kanallarına da yoğunlaşırken, verimli iş modellerimizi geliştirmeye devam edeceğiz. 

MERKEZLER ETKİLİ OLACAK 

2017 özellikle merkez bankalarının kararlarının hayata geçtiği bir yıl olacak. Bunun ekonomimize ve bankalarımıza bazı yansımaları olacaktır. Gerekli önlemler alınarak ekonomide nispeten görülen yavaşlamanın kalıcı olmaması için hm ilgili kurumlar hem de bankalar yoğun bir şekilde çalışıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eric financee13 Haziran 2017 13:42

    Evet ise bugüne kadar sizinle nasıl iletişim kuracağımız konusunda her hangi bir nedenle bir krediye ihtiyacınız var mı? [email protected]

  • yorum26 Aralık 2016 15:00

    2016 dan daha fazla şube kapanır ve daha fazla personel azaltılır..bu yıl yüzdürdükleri kredileri ocak şubatta takibe atarlar..varlık yönetim şirketlerine 2016 nın en az 2 katı batık kredi satarlar..

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster