Ana SayfaRöportajlarNafiz Karadere’den bomba açıklamalar---

Nafiz Karadere’den bomba açıklamalar

8 / 11
Nafiz Karadere’den bomba açıklamalar
09 Şubat 2015 - 08:42 www.finansgundem.com

“ANADOLU’YU KARIŞ KARIŞ GEZİYORUZ”

-Garanti Anadolu Sohbetleri kapsamında neredeyse bütün Anadolu’yu dolaştınız. 2015 yılında hedefte hangi iller var? Sizi en çok hangi il istiyor?

Nafiz Karadere: Hakikaten Anadolu’yu karış karış geziyoruz. Biz “Garanti Anadolu Sohbetleri”ne 2002 yılından beri devam ediyoruz. 67 ilde 97 toplantı yaptık. Eğer il sayısı artmasaydı tüm Türkiye’deki illeri ziyaret etmiştik aslında. Bazılarına talep geldiği için ikinci defa gidiyoruz.

Bir de bize gelen talepleri değerlendirip her sene 1-2 tane de eskiden gittiğimiz ile tekrar gidiyoruz. Bu enteresan çünkü, “Anadolu Sohbetleri” bir marka olduğu için talep alıyoruz. 

Geçen sene Adana’dayken Adana Sanayi Odası Başkanı’ndan Ergun Bey’le (Özen – Garanti Bankası Genel Müdürü) beraber davet aldık. Biz de peki dedik ama ne konuşacağız. Dediler ki, “Biz çok ciddi şekilde şehir planlama hamlesi yapacağız. Onun için bize dünyada en çok bilinen ve Barcelona’yı Barcelona yapan Profesörü getirir misiniz?”. “Seve seve getiririz, ama tam seçim zamanı ve belediye başkanın kim olacağı belli değil” dedik. “Hiç önemli değil, hangi belediye başkanı seçilirse seçilsin, biz bu şehircilik hamlesini yapacağız” dediler. Biz de “Bu ne güzel bir şey” dedik ve bu ziyareti profesörle beraber gerçekleştirdik. İnşallah profesörün o toplantıda anlattıklarından Adana etkilenir ve inşallah ona göre bir şehir planlaması yapar. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster