Ana SayfaBankacılık‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi ---

‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi

6 / 7
‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi
01 Ekim 2014 - 07:49 www.finansgundem.com

“AKBANK DİREKT ÜZERİNDEN YENİ UYGULAMALARIMIZLA SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜYÜZ”

Akbank Direkt’i çeşitlendirerek farklı segmentlerdeki müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun hale getirdiklerinin altını çizen Orkun Oğuz, "Akbank Direkt Plus ile müşterilerimiz müşteri temsilcileriyle görüntülü görüşme ile iletişim kurabiliyor, müşteri temsilcisine öncelikli olarak bağlanabiliyor ve Akbank Direkt Plus’a özel sunulan kampanyalardan yararlanabiliyor" dedi ve ekledi:  "Akbank Direkt Plus kullanan müşterilerimiz, müşteri temsilcileriyle görüntülü görüşerek bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Müşterilerimiz bu fonksiyonu çok sevdi. Bazı müşterilerimiz ise işlemlerini özellikle görüntülü görüşerek çözmeyi tercih ediyorlar."

Akbank Direkt Mobil üzerinden dünyada bir ilk olarak iBeacon teknolojisi ile “tek tuşla” ATM’den para çekme olanağını da sunduklarını vurgulayan Oğuz, "Müşterilerimiz iBeacon ile ATM'den, kart veya kod kullanmadan,  IPhone’larını ATM’ye yaklaştırarak para çekebiliyorlar. Başlangıçta, toplam 6 Akbank ATM’sinde kullanıma sunduğumuz dünyanın ilk iPhone ile iBeacon teknolojisi kullanarak para çekme uygulamasını zamanla yaygınlaştıracağız" dedi.

“Teknolojiye yılda ortalama 100 milyon dolarlık yatırıma devam”

Akbank olarak müşterilerine en iyi ve benzersiz bankacılık deneyimi yaşatmak için teknolojiye yılda ortalama 100 milyon dolar yatırım yaptıklarının altını çizen Oğuz, "Dünyada teknoloji mobil alanında gelişim gösteriyor. Dünyada mevcut mobil uygulamaların yüzde 65’i henüz hiç açılmamış durumda. Günümüzün hızlı dünyasında mobil kanalda başarılı olabilmek için sadece mobil uygulama yapmak yeterli değil. Uygulamalara aynı zamanda sürekli yatırım yapmak gerekiyor" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster