Ana SayfaBankacılık‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi ---

‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi

5 / 7
‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi
01 Ekim 2014 - 07:49 www.finansgundem.com

“AKBANK MOBİL KULLANICI SAYIMIZDAKİ ARTIŞ HIZI GİDEREK YÜKSELİYOR”

Teknolojiye yaptıkları yatırımlarda mobilin önemli bir yeri bulunduğunun da altını çizen Oğuz, "Akbank Direkt Mobil kullanıcı sayımızdaki artış hızı giderek yükseliyor. Akbank Direkt Mobil kullanıcılarımız bir yılda yüzde 200 arttı. Müşterilerimizin yüzde 25’i internet kullanmadan mobil kullanmaya başlıyor. Dijital kanalları kullanan müşterilerimizin yüzde 40’ı sadece mobilden işlem yapıyor" bilgisini verdi.

"Dijital pazarlama kampanyalarımızla sektörün öncüsüyüz"

Akbank Direkt mobil kullanımına yönelik ilginin giderek artmasında, bu alanda yaptıkları yatırım ve yenilikçi çalışmaların büyük rolü olduğunu da vurgulayan Orkun Oğuz, "Akbank Direkt’te dijital pazarlama kampanyalarımızla da sektörün öncüsüyüz" dedi ve bu konudaki yalnızca 2014 yılına ait yenilikleri şöyle sıraladı: "2014 yılının başında Akbank Direkt İnternet veya Akbank Direkt Mobil üzerinden, anında oluşturulabilen bir ön ödemeli sanal kart olan Akbank Direkt Kart’ı lanse ettik. Akbank Direkt Kart ilk ön ödemeli sanal kart olma özelliğiyle Türkiye’de bir ilk. Sanal olarak oluşturulan bu kart ile internet üzerinden online alışveriş yapılabiliyor. Akbank Direkt Kart’ı çok dikkat çekici ve gurur verici bir kampanya olan Efsane Yolculuk kampanyamızla tanıttık."

"Benzersiz kampanya ile 64 yıllık efsane yolculuğu tamamladık"

FIFA Dünya Kupası'nın 64 yıl aradan sonra ilk kez yeniden Brezilya’da düzenlendiğini anımsatan Orkun Oğuz, "Biz de, 2014 FIFA Dünya Kupası final maçı için Türkiye'de kampanya düzenleme yetkisi olan tek bankaydık. Bunu Akbank Direkt’te gerçekleştirdiğimiz bir kampanya ile pekiştirdik" dedi ve Efsane Yolculuk Kampanyası’nı şöyle anlattı:  "Akbank Direkt İnternet veya Akbank Direkt Mobil üzerinden Akbank Direkt Kart yaratan herkes, bir çekiliş hakkı kazandı. Çekilişle 3 çift Dünya Kupası B grubu maçını, 1 çift ise Dünya Kupası finalini Brezilya’da izleme şansı yakaladı. Kampanyamızda kazanan şanslı müşterilerimize 2 Türk futbol duayeni eşlik etti: 64 yıl önce yine Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’na katılma şansı kazanmış ancak katılamamış olan Türkiye Milli Futbol Takımı’ndan hayatta kalan son 2 milli futbolcumuz: Bülent Eken ve Erol Keskin. Türkiye’nin futbol tarihinden bu kadar önemli 2 oyuncunun o zaman katılamadıkları Dünya Kupası’na, kampanyamızla birlikte gidebilmelerini sağladık."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster