Ana SayfaBankacılık‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi ---

‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi

2 / 7
‘Mobil Bankacılık’ta Akbank teknolojisi
01 Ekim 2014 - 07:49 www.finansgundem.com

“PARMAK İZİ UYGULAMASIYLA BİR İLKE DAHA İMZA ATTIK”

Dünyanın en başarılı mobil bankacılık uygulaması seçilen Akbank Mobil’in müşteri sayısının 1 milyonu aştığını belirten Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, "Teknolojideki gelişmeleri yakından izleyip, en hızlı şekilde bankacılık ürün ve hizmetlerine uyarlıyor, başarılı uygulamalarımızla müşterilerimize yeni bir bankacılık deneyimi sunuyoruz. Başarımızla mobildeki artış hızımız yüzde 200’ü buldu. Akbank Direkt Mobil uygulamamız ile 1 numarayız, hedefimiz kalıcı liderlik. Bu ürün ve hizmetlerimizle bu seneyi lider olarak olarak bitireceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Açıklamasında Akbank Direkt Mobil’in mobil dünyanın en prestijli ödül platformu olan GSMA - Global Mobile Awards tarafından, "Yılın Uygulaması" kategorisinde “Dünyanın En İyi Akıllı Telefon Uygulaması” seçildiğini hatırlatan  Oğuz, “GSMA, dünyanın en önde gelen şirketlerinin,  seçkin uzmanlarının yakından takip ettiği alanında en önemli mobil etkinliği. Bu önemli ödülü ve başarıyı ülkemize getirmiş olmaktan gurur duyuyoruz” diye sözlerini sürdürdü.

Türk bankacılık sektörünü yeniliklerle buluşturan Akbank, yeni internet ve mobil uygulamalarıyla sektörüne liderlik etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda sektöre yön veren uygulamalarıyla dikkat çeken Akbank internet ve mobil uygulamalarına iki yeni uygulama ile devam ediyor.

Dünyanın en iyi uygulaması seçilen Akbank Direkt Mobil, iOS 8 üzerinden ilk "Touch ID" ve "widget" uygulamalarını geliştirerek, bu ödülü almasının tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdi. Akbank ‘ın mobil müşterilerine sunduğu son yenilik ise “parmak izi ile işlem onaylama” oldu.

Yeni ürünle ilgili bir açıklama yapan Akbank Direkt Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, “Yaşadığımız son 25 yıl teknolojinin büyük bir hızla tüm hayatımıza girdiği, günlük yaşamımızın bir parçası olduğu bir dönem oldu. Cep telefonundaki gelişmeler ve uygulamalar da büyük bir hızla gelişiyor. Akbank olarak Türkiye’de yine bir ilke imza atarak geliştirdiğimiz parmak izi ile işlem onaylayabilme hizmetinin müşterilerimizce büyük beğeni kazanacağına eminiz. Akbank Direkt uygulamasına yeni eklenen Touch ID ile iOS 8 yükleyen iPhone5s ve üstü cihaz kullanıcıları, yeni Akbank Direkt uygulaması ile sadece parmak izlerini tanıtarak işlem onaylamada hız kazanacaklar. Akbank'ın geliştirdiği yeni uygulama ile müşteriler, Akbank Direkt üzerinden para transferi gibi işlemleri onaylamak için artık Akbank Direkt parolası yerine sadece parmak izleriyle onay verebilecekler” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster