Ana SayfaMobilMerak edilen gözlüğün bilinmeyen özellikleri---

Merak edilen gözlüğün bilinmeyen özellikleri

2 / 4
Merak edilen gözlüğün bilinmeyen özellikleri
13 Eylül 2013 - 14:08 www.finansgundem.com

Google Glass gözlerimizde...

Google Glass'ı taktığımda, gözlüğün burun kısmına tam oturmadığını ve merceklerin biraz yukarda kaldığını fark ettim. Berkowitz ile beraber Google Glass'ı normal gözlükler gibi burun kısmının ayarını yapıp tekrar taktığımda gözlük bu sefer tam oturmuştu.

Ekran görüntü deneyimi...

Dikdörtgen şeklindeki ekran ve gözlüğün titanyum şeridinin gözünüzün biraz üstünde duruyor. Normal gözlüklerden farkı; Google Glass'ta ekrana hafif yukarıdan bakmanız gerekiyor. Ekranın gözlük kullanılmadığı zaman normal bakış açısının kaçırılmaması için, hafif yukarda tasarlanmış. Bu sayede gözlük gözümüzde olduğu zaman bile rahatsızlık vermiyor, etrafımızı görmemizi engellemiyor. Ancak gözlük takılıyken çevredekilerin meraklı ve garip bakışlarına maruz kalmak kaçınılmaz bir gerçek olarak ortaya çıkıyor.

Kullanımı kolaylaşmış

Cihazın kullanımı ilk bakışta çok zor gibi görünse de, Google işi kolaylaştırmak için vurma-kaydırma kontrol, baş aşağı-yukarı kontrol özelliklerini cihaza ekleyerek kullanıcılara rahat bir kullanım imkanı tanımış. Gözlüğün ekranına baktığımda bir timeline menüsü karşıma geldi. Bu timeline'da Berkowitz'in çektiği resimler, videolar ve kendisine gelen mail, tweet gibi bildirimler görünüyordu. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster