Ana SayfaYaşam-MagazinMehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!---

Mehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!

5 / 7
Mehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!
01 Mart 2016 - 09:51 www.finansgundem.com

DEĞİŞİMİN DEVAMLILIĞINI SAĞLAYIN

Bir haftalık notlarınızı gözden geçirin ve kalp sağlığınız için hem yaşam tarzınıza uyacak hem de sadık kalacağınız bir plan çıkarın. Etrafınızdaki eşyaları değiştirmek işinize oldukça yarayabilir. Örneğin, eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız evinizdeki küllükleri kaldırabilir veya gece atıştırmalıklarından kurtulmak istiyorsanız eşinizden yatak odasına yiyecek sokmamasını rica edebilirsiniz.

Yaşam tarzınıza bazı akıllıca eklemeler yapmanın gücünü keşfedin. Yani sürekli bir şeyleri ortadan kaldırmayı düşünmek yerine günlük yaşamınıza sağlıklı neleri ekleyebileceğinizi düşünün. Örneğin, yeteri kadar sebze tüketmiyorsanız birbirinden lezzetli meyve smoothie'lerinin içine birkaç yeşil sebze eklemeyi deneyebilirsiniz. Bu eklemeler birer alışkanlık haline geldiğinde size en çok zarar veren alışkanlıklarınızdan kurtulmak için daha büyük adımlar atın.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster