Ana SayfaYaşam-MagazinMehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!---

Mehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!

3 / 7
Mehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!
01 Mart 2016 - 09:51 www.finansgundem.com

STRESLE BAŞA ÇIKMAK

Çalışanların yüzde 65'i kariyerlerini başlıca stres kaynağı olarak görüyor. İş-yaşam sınırlarını çizmek hem stresinizle başa çıkmanıza hem de kalbinizi korumanıza yardımcı olacaktır. Sınırlarınız arasında, akşam yemeğinden sonra telefonunuza mail gelmesini engellemek veya patronunuza pazar günlerini ailenize ayırmakla ilgili bir konuşma yapmak gibi şeyler olabilir. İşteyken derin nefes almak veya meditasyon müzikleri dinlemek gibi kolay ve vakit harcamayı gerektirmeyen zihinsel aktiviteler bütün güne odaklanmanıza yardımcı olabilir.

Evdeyken 7-9 saat arası dinlendirici bir uyku önceliğiniz olsun. İyi bir gece uykusu kronik stresinizi azaltır ve ertesi gün performansınızın artarak problemlere yaratıcı çözümler bulmanıza yardımcı olur. Gün sonunda, uyumadan bir saat önce elektronik aletlerinizi kapatın ve rahatlamak için sıcak bir duş alın. Ayrıca uykunuzun kaçmaması için 6-8 saat öncesine kadar kafeini bırakabilirsiniz. Uyurken uyku maskelerini takmayın. Alkol uykunuzu getirse de gece boyunca sık sık uyanmanıza sebep olur.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster