Ana SayfaYaşam-MagazinMehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!---

Mehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!

2 / 7
Mehmet Öz'ün bu öğütlerine mutlaka uyun!
01 Mart 2016 - 09:51 www.finansgundem.com

SPORU İHMAL ETMEYİN

Tıpkı bir iş toplantısı ayarlar gibi bir egzersiz programı hazırlayarak, iş ölçüsünde önem verin. Nasıl ki son dakikada bir müşteri görüşmesini iptal etmiyorsanız, kendinize de aynı saygıyı gösterin. Yetişkinler haftada 150 dakika orta şiddette veya 75 dakika daha yoğun şekilde egzersiz yapmalı. Haftada en az iki gün tüm ana kas grupları için kuvvetlendirici egzersiz yapmaya çalışın. Eğer programınız çok yoğunsa bu imkansız gibi görünebilir. Ancak daha kısa ve uygun alternatifler uygulayabilirsiniz.

Eğer uzun bir aradan sonra yeniden spora başlıyorsanız yürümek güvenli ve etkili bir başlangıç türü olacaktır. Akıllı telefonunuzla adımlarınızı sayabilir, gerçekçi hedefler koyarak aktivite seviyenizi giderek artırabilirsiniz. Eğer seyahat egzersiz rutininizi bozuyorsa çantanıza bir atlama ipi alabilirsiniz. Bu arada uçakta giderken otel odasında yapabileceğiniz egzersizleri not etmeyi unutmayın.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster