Ana SayfaYaşam-MagazinAmerika’nın en ilginç ve tehlikeli kütüphanesi---

Amerika’nın en ilginç ve tehlikeli kütüphanesi

3 / 3
Amerika’nın en ilginç ve tehlikeli kütüphanesi
02 Şubat 2018 - 09:06 www.finansgundem.com

Passmore, her tapulu arazinin bir de adresi olduğunu düşünerek, Cabinetlandia’ya gönderilecek mektuplar için bir posta kutusu yapıyor ve arazinin bir köşesine bu posta kutusunu dikiyor. Dergide çalışanlar artık kendi aralarında bu araziden “Cabinet Ulusal Kütüphanesi” diye söz etmeye başlıyorlar.

Bir sene sonra, ağır yağışların verdiği hasarı tamir etmek için kütüphaneye gittiğinde, Passmore araziye bir de mezarlık inşa ediyor. Böylece akrepli bir kütüphaneden tüm beklentiler karşılanmış oluyor. Neyse ki bugüne kadar kütüphanede kimse akrepler yüzünden hayatını kaybedip buraya gömülmek durumunda kalmıyor!

Issız bir çölün ortasında bulunmasına rağmen kütüphane, dergi yönetiminin hiç tahmin etmediği bir şekilde, çok popüler hale geliyor. Dolayısıyla bir çift bot artık ziyaretçilere yetmemeye başlıyor. Mizahi bir üsluba sahip olan yönetim de, dergide ziyaretçilere hitaben yazdıkları yazıyla, herkesin ayrılırken kendi botunu posta kutusunda bırakmasını rica ediyor. Botların parasını ödeyeceklerinin sözünü vermeyi de ihmal etmiyorlar!

Tüm bu özellikleri sayesinde Cabinetlandia, ABD’nin en ilginç kütüphanelerinden biri olmayı sürdürüyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster