Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıla özel kredi kampanyaları---

Bankalardan yeni yıla özel kredi kampanyaları

4 / 9
Bankalardan yeni yıla özel kredi kampanyaları
26 Aralık 2016 - 09:47 www.finansgundem.com

DenizBank’tan yılbaşı çekilişi

DenizBank, 2017’yi dijital kuşak uygulamaları ve altın kampanyası ile karşılıyor. DenizBank Dijital Kuşak Bankacılığı kullanıcıları 31 Aralık 2016 tarihine kadar İnternet Bankacılığı, MobilDeniz veya fastPay’e giriş yaptıkları takdirde iPhone7, iPhone 7 Plus veya Apple Watch Series 2 kazanmak için çekilişe hak kazanıyor. Çekilişe katılmak için sadece uygulamaları kullanmak yeterli oluyor. 

Diğer taraftan Bankanın Altın Bankacılığı Bölümü de DenizAltın Günleri’nde 16 yetkili şubesinde her çarşamba, 4 yetkili şubede ise her Pazartesi günü altın topluyor. Bankadan yapılan açıklamada “DenizAltın Günleri ile müşterilerimizin yastık altı olarak da tabir edilen, kiralık kasalarında veya kişisel imkanları ile muhafaza ettikleri cumhuriyet altınından bileziğe, yüzükten kolyeye her tür ve ayardaki fiziki altınlarını bankamız mevduat hesaplarında hiçbir masraf ödemeden güvenli bir şekilde dilerlerse faiz getirisi ile değerlendirmelerini sağlıyoruz” denildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster