Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıla özel kredi kampanyaları---

Bankalardan yeni yıla özel kredi kampanyaları

3 / 9
Bankalardan yeni yıla özel kredi kampanyaları
26 Aralık 2016 - 09:47 www.finansgundem.com

Yapı Kredi’de faiz oranı yüzde 0.99

Yapı Kredi’nin bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranları yüzde 0.99’dan başlıyor. Yapı Kredi Grup Direktörü Serkan Ülgen tarafından yapılan açıklamada “Yapı Kredi olarak 'Hizmette sınır yoktur' anlayışımız doğrultusunda, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni yılı sevdikleri ile coşkuyla karşılamak isteyen müşterilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz” denildi. Açıklamada, yılbaşı kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin tüm Yapı Kredi şubelerinden ya da Yapı Kredi Mobil üzerinden kredilerini kullanabileceği belirtildi. Ayrıca İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi aracılığıyla da kredi kullanmaları durumunda kredi tutarının anında hesaplarına geçtiğini görülebiliyor. 

Banka ihtiyaç kredisinin yanı sıra Worldcard ile de yılbaşına özel kampanyası var. 9-31 Aralık 2016 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, Yapı Kredi Worldcard müşterilerine, Yapı Kredi World Üye İşyerleri’nde tek seferde yapacakları ilk 100 TL’lik alışverişten sonra tek seferde yapacakları her 100 TL’lik alışverişe 10 TL, toplamda 100 TL Worldpuan hediye ediliyor. Ayrıca kampanyaya Yapı Kredi Cüzdan uygulaması ile katılan müşterilere, tek seferde yapacakları 11’inci 100 TL’lik alışverişe ek 25 TL ile toplamda 125 TL Worldpuan kazanma imkanı veriliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster