Ana SayfaTeknolojiKOBİ'lere 10 bin dolar hibe ---

KOBİ'lere 10 bin dolar hibe

3 / 9
KOBİ'lere 10 bin dolar hibe
19 Temmuz 2013 - 18:50 www.finansgundem.com

B2B SİTESİNİ NASIL SEÇECEKSİNİZ?

Şirketinizin beklentilerine cevap verecek en uygun B2B seçimini yapmanız için titiz davranın. Öncelikle seçilen B2B sitesi, şirketinizin hedef kitlesi ile uyumlu mu? Bu site hedeflediniz pazarda yeteri kadar tanınıyor mu? Sitenin sahibi olan şirket kendisi hakkında detaylı bilgi veriyor mu? Üyelere sunulan hizmetler detaylı şekilde aktarılıyor mu? Firmalar arası mesaj iletimi ya da benzeri iletişim kanalları kullandırılıyor mu? Veri güncellemesine izin veriliyor mu? Üyelik türleri hakkında bilgilendirici detaylı bilgiler (üyeliğin süresi, fiyatı, türü gibi) aktarılıyor mu? Üyelik türleri itibarı ile tedarikçi ve alıcı üye sayısı hakkında bilgi veriliyor mu? Sitenin yerleşik bir marka imajı var mı? Görsellik ve fonksiyonellik açısından site kullanıcı dostu mu? Firmaya ait bilgiler sitede ne şekilde yer alıyor? Sitede sunulan hizmetlere 24 saat boyunca ulaşılabiliyor mu?..

İşte, bütün bu soruların yanıtlarına göre size en uygun B2B sitesini seçmeniz gerekiyor. Siteyi seçtikten sonra sırada üyelik işlemleri var. Üyelik seçenekleri sunulan hizmetin içeriğine göre değişiyor. Üyelik şekilleri ücretsiz, gümüş, altın, platin, profesyonel kullanıcılar, global kullanıcılar şeklinde sıralanıyor. Bu seçeneklerden birini seçip üye olduktan sonra site üzerinde ürün kataloglarınızı oluşturulmanız gerekiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster