Ana SayfaYaşam-Magazinİşte en iyi finans filmleri---

İşte en iyi finans filmleri

11 / 13
İşte en iyi finans filmleri
27 Ocak 2016 - 09:26 www.finansgundem.com

Düzenbazlar, Dolandırıcılar, ve "Açgözlülük iyidir" Takımı

Hollywood dramlarının büyük kısmı finans profesyonellerini ahlaksız ve paraya aç olarak tasvir ediyor Bu filmlerin bazıları tamamıyla uydurma iken, bu grupta yer alan bazı belgeseller bir kaç filmle birlikte gerçek yaşam skandallarına dayanıyor.

Other People's Money

(1991; komedi; 103 dakika; şirket ele geçirmeleri)

Bu komedi, reel ekonomi ve finansal piyasalar arasındaki mücadeleyi tasvir ediyor. Bir şirket avcısı kendi serbest piyasa yaşam felsefesiyle, geleneksel değerleri olan bir aile şirketini satın alır. Bir imalat birimi kullanım dışı kalma ile yüzyüzedir, ve soru hissedarları tatmin etmek için bu birim ve çalışanlarının likiditasyonu mu yoksa karlılığa döndürebilecek bir yolun olup olmadığıdır. Filmde, özellikle şirket değerlemesi konusunda, bazı finans dersleri var. Ana karakter, Lawrence "Larry the Liquidator" Garfield'ın varlığının nedeni, Wall Street filmindeki Gordon Gekko'nunkine benziyor: "Öldüğünde kim en fazlaya sahipse, kazanır." Garfield, kararlı bir şekilde paradan vazgeçmemeyi haklı çıkaran kendi konuşmasını da yapıyor: "Ben bir şey yapmıyorum. Ben size para yapıyorum. Ve unutmayalım, herhangi birinizin ilk anda hissedar olmanızın tek nedeni de budur. Para kazanmak istiyorsunuz! Kablo ve hat mı, kızarmış tavuk mu imal ettikleri veya mandalina mı yetiştirdikleri umurunuzda değil."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster