Ana SayfaYaşam-Magazinİşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi---

İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi

9 / 13
İşte çok önemli finansal kararlar alma tarihi
30 Aralık 2019 - 12:21 www.finansgundem.com

KEÇİ BURCU 2020

1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015...yıllarından birinde doğduysanız Keçi burcusunuz.. 

Bu yıl hayatınıza değişikliklerle geliyor..İşinizde ve özel hayatınızda beklemediğiniz değişiklikler olabilir. Ya da siz ani bir kararla kendinizi değişim içinde bulabileceksiniz. Bu sene sponten davranışlarınızı çokça yaşayabileceksiniz. Ancak değişim ve dönüşümden çekinmeyin, tüm bu değişimler hayatınızı güzelleştirecek..

AŞK

Bekarlar için havada aşk kokusu var..ani bir aşk olabilir..cazibenizin artacağı bir yıl ve oldukça sosyal olacaksınız. Ama evli ya da ilişkiniz var ise de ilişkiniz tutku dolu devam edecek..sizin artan cazibeniz de bu konuda yardımcı olabilecek..bu yıl aşk hayatınız ön planda olduğu için aile veya arkadaşlarınıza daha az zaman ayırabileceksiniz. tadını çıkarmaya çalışın..

KARİYER

Üstleriniz ve iş arkadaşlarınızla kuracağınız iyi ilişkiler size beklediğiniz terfiyi getirebilecektir. Özel yeteneklerinizle dikkat çekmek için uygun bir yıl ve siz de ilginç, yaratıcı fikirlerinizi yeteneklerinizle süsleyerek parlayabilirsiniz işyerinizde. Belki istediğiniz süratte olmayabilir ama sebat ederseniz eninde sonunda başarı gelecektir.

PARA

Bu sene parasal sıkıntılarınız olabilir, bu nedenle harcamalarınıza ve zevklerinize dikkat edin. Önceliği her zaman ihtiyaçlarınıza ayırın ve diğer harcamalarınızı ihtiyatlı yapın..

SAĞLIK

Bu sene varsa kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmanız için tam zamanı..aynı zamanda stres seviyenizi düşürecek nefes çalışmaya, spor yapmaya özen gösterin..tabii ki yediklerinize, içtiklerinize dikkat etmeniz sizi olası problemlerden koruyacaktır.

AYLIK DURUMLAR

OCAK 2020; Sizi mutlu edebilecek pek çok gelişme olacak..Sakinde kalmaya çalışın ve iyi değerlendirin..

ŞUBAT 2020; Yine şansınızın iyi olduğu bir dönem. Hem maddi hem de özel hayatınıza getirileri olacak..faydalanmaya çalışın..

MART 2020; Biraz sıkılabilirsiniz..ancak siz her şekilde başarabilirsiniz..

NİSAN 2020; Şimdiye kadar temkinli davranıp ani harcamalar için kenarda para bulundurmuşsanız bu ayı rahat atlatırsınız. Değilse... bundan ders çıkararak sonrası için tedbirli olmayı öğrenirsiniz.

MAYIS 2020; Özel hayatınızın parlayacağı bir ay..hem bekarlar hem de evliler için..romantizm dolu günler yaşayabileceksiniz.

HAZİRAN 2020; Beklenmedik maddi kazanç sağlayabilirsiniz. Yararlanın..

TEMMUZ 2020; Etrafınızdaki herkese güvenmeyin. Alacağınız kararlar öncesi ince eleyip sık dokuyunuz..acele kararlardan uzak durun..

AĞUSTOS 2020; Sosyalleşmek, yeni insanlar tanımak için çok uygun zamanlar..kimbilir belki aradığınız aşkı bu ay bulacaksınız..

EYLÜL 2020; Kariyerinizde ilerleme şansı yakalayabilirsiniz. Fırsatları kaçırmamak için farkındalığınızı artırın..

EKİM 2020; Cesaretinizin ve özgüveninizin artacağı bir ay..

KASIM 2020; Sağlılığınıza dikkat edin. Herhangi bir uyarıyı ihmal etmeden doktorunuzu ziyaret edin..

ARALIK 2020; Sıkı çalışmanız, azimli ve istikrarlı olmanız başarıyı da beraberinde getirecek. İyi bir ay geçireceksiniz..

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster