Ana SayfaBankacılıkİşte bankaların Ramazan kampanyaları---

İşte bankaların Ramazan kampanyaları

5 / 6
İşte bankaların Ramazan kampanyaları
23 Haziran 2014 - 16:00 www.finansgundem.com

GARANTİ BANKASI

Garanti Bankası,  Ramazan ayı başlamadan bayrama yönelik  ihtiyaçlarını en hesaplı yoldan çözmek isteyenler için hazırladığı “Bayram Gelmeden Gelen Kredi” kampanyasını, müşterilerinin hizmetine sundu. Kampanya kapsamında; %0,95 faizli, 3.000 TL tutarlı kredi, 95 TL dosya masraflı olarak kullanılabiliyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Müşterilerimizin hem yaz aylarını keyifli ve rahat geçirebilmeleri, hem de bayrama yönelik harcamalarını henüz Ramazan ayı başlamadan rahatça yapabilmeleri için, uygun faizli kredi kampanyası hazırladık. Müşterilerimiz, krediye tüm kanallarımızdan hızlı bir şekilde başvuru yapabiliyor. Bunun için, sadece nüfus cüzdanları yeterli oluyor. 444 0 335 numaralı Tam Destek Hattı’mızı arayarak, tek bir telefonla kredi başvurularını kolayca tamamlayabiliyor. ‘Tam Destek’ hizmetimizle kredi kullandıktan sonra, ihtiyaç duymaları halinde kredilerinin vadesini uzatabiliyor veya taksitlerini küçültebiliyor. Kredileri bitmeden yeni ihtiyaçları oluşması halinde de ek kredi alabiliyor.” dedi.


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster