Ana SayfaBankacılıkİşte bankaların Ramazan kampanyaları---

İşte bankaların Ramazan kampanyaları

3 / 6
İşte bankaların Ramazan kampanyaları
23 Haziran 2014 - 16:00 www.finansgundem.com

BURGAN BANK

Burgan Bank, bereketi hem sofralarda, hem de kalplerde hissedilen Ramazan ayını “ihtiyaçlarınızı değil kredi ödemelerinizi erteleyin” diyerek karşılıyor. Bu dönemde nakit ihtiyacı olan müşteriler, “Ramazan Kredisi” ile düşük faiz ve 2 aya kadar taksit erteleme fırsatlarından yararlanabiliyor.

Burgan Bank etkin fiyatlama politikası ve giderek daha da zenginleşen ürün gamı ile kurumsal, ticari, perakende ve özel bankacılık iş kollarında yer alan müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına eksiksiz cevap vermeye devam ediyor.
 
Son dönemde müşterileri için geliştirdiği, Değerini Bilen Kredi, İstediğinde Öde Kredisi, Tatil Kredisi, Borç Transferi Kredisi,  Alışveriş Kredisi, Profesyoneller Paketi gibi yeni ve çözüm odaklı kredi ürünlerine şimdi de “Ramazan Kredisi”ni ekliyor. Müşterilerin harcamalarının yoğunlaştığı bu dönemde Ramazan Kredisi, 2 ay taksit erteleme seçeneği ile öne çıkıyor.
 
Burgan Bank, ramazan ayında nakit ihtiyacı olan müşterilerine destek olmak amacıyla geliştirdiği Ramazan Kredisi kapsamında uygun faiz oranları ile hızlı çözümler sunuyor. 2 aya kadar taksit erteleme imkanı ile ödeme koşullarında da kolaylık yaratıyor. Ramazan Kredisi’ne başvurular Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek.
 
Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş “Yeni ürünler sunarken müşterilerimizin ihtiyaçlarına eksiksiz olarak karşılık vermeye özen gösteriyoruz. Müşterilerin belirli zamanlarda ihtiyaçları farklılaşabiliyor. Yaz başında bu ihtiyaca cevap verebilmek ve müşterilerimizin hayallerindeki tatile kavuşabilmeleri için Tatil Kredisi ürününü sunmuştuk. Şimdi içinde bulunduğumuz coğrafya için çok önemli bir dönem olan mübarek Ramazan ayı geliyor. Biz de Türkiye’de her zaman coşkuyla karşılanan Ramazan ayı için geliştirdiğimiz Ramazan Kredisi ile müşterilerimizin nakde ihtiyaç duyabileceği bir dönemde düşük faiz oranı ve 2 ay taksit erteleme imkanı sunarak Ramazan coşkusuna ortak olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster