Ana SayfaBankacılıkİşte bankaların `bedelli` kampanyaları---

İşte bankaların `bedelli` kampanyaları

8 / 9
İşte bankaların `bedelli` kampanyaları
03 Aralık 2014 - 15:10 www.finansgundem.com

Yeni Nesil Bankacılık anlayışı ile şube ve çağrı merkezi gibi klasik kanallara ihtiyaç duymadan sadece internet üzerinden tüm kredi işlemlerinin tamamlanması sağlayan BankPozitif,  teknolojiyi en etkin şekilde kullanarak bedelli askerlik fırsatından yararlanmak isteyen müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.  

BankPozitif, Bedelli Askerlik Kredisi Kampanyası ile bedelli askerlikten yararlanmak isteyenlere yönelik olarak 36 ay vadeye kadar dosya masrafsız ve uygun geri ödeme seçenekleri ile kredi veriyor. BankPozitif, teknoloji, süreç ve insan faktörlerini bir bütün olarak ele alan yaklaşımı ile masrafsız ve komisyonsuz krediyi sadece yarım dakikada sunabiliyor.  

BANKPOZİTİF

BankPozitif, sermaye büyüklüğü, uluslararası kredi derecesi ve mali yapısı ile Türkiye’deki en güçlü bankalardan birisidir. “Yeni Nesil Bankacılık” uygulamasıyla teknolojik kanallar üzerinden Türkiye'de tüketicilere ilk kez internetten kolay ulaşılan ve hızlı bireysel kredi hizmeti sunan BankPozitif, farklı bankacılık anlayışıyla lider ve yenilikçi bir bankadır.

 

Şubesiz bankacılık iş modelini benimseyen BankPozitif, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan tüm kredi işlemlerinin internet üzerinden tamamlanabildiği bir sistem ile müşterilerinin tüm ihtiyaçları için en hızlı çözümü sunar. BankPozitif, bilgi birikimi, uzman kadrosu ve teknolojiyi yaratıcı şekilde kullanan hizmet odaklı yaklaşımıyla sektörde farklılaşmayı hedeflemektedir.  

Kuruluşundan bugüne ülke ekonomisine kaynak sağlayan BankPozitif’in mali tabloları BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) ve Türkiye Bankalar Birliği internet sitelerinden takip edilebilir. http://www.bankpozitif.com.tr/

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster