Ana SayfaBankacılıkHangi banka kaç stajyer alacak?---

Hangi banka kaç stajyer alacak?

9 / 11
Hangi banka kaç stajyer alacak?
17 Nisan 2017 - 14:10 www.finansgundem.com

QNB Finansbank

SON TARİH 30 NİSAN

QNB Finansbank staj programı kapsamında her yıl genel müdürlük ve ağırlıklı olarak şubelerine yaklaşık 500 üniversite öğrencisini alıyor. Stajyer adayları işe giriş deneyimi yaşamaları için standart bir işe alım yaparcasına sınav ve mülakat sürecine dahil ettiklerini söyleyen QNB Finansbank insan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, "Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren tercihen iktisadi ve idari bilimler ve mühendislik fakültelerinde üçüncü veya dördüncü sınıfa, yüksek lisansta ikinci sınıfa geçmeye hak kazanmış, meslek yüksek okullarının ise tercihen bankacılık, sigortacılık ve muhasebe bölümlerinde ikinci sınıfa geçmeye hak kazanmış tüm öğrenciler programlarımıza başvuru yapabiliyor" diyor.

Staj ilanını her yıl nisan ayında sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayan banka bu yıl da 11-30 Nisan arasında başvuruları kabul ediyor. Finans 101 Şube Staj Programı için başvuruların Facebook QNB Finansbank Kariyer ve web sitesi üzerinden; Finans Pro Genel Müdürlük Staj Programı için başvuruların ise Linkedin QNB Finansbank üzerinden alındığını söyleyen Alp, bankanın staj programına ilişkinse şu bilgiyi veriyor: "Stajyerlerimize Haziran-Eylül ayları arasında minimum bir ay, maksimum iki ay olacak şekilde, gelişim imkanlarıyla dolu yapılandırılmış bir staj deneyimi yaşama imkanı sunuyoruz. Her yıl işe alımlarımızın yüzde 70'inden fazlasını yeni mezun adayların oluşturduğunu dikkate alınca bankamızı tanıyan, aynı şekilde bizlerin de tanıdığı stajyerlerin kariyerine QNB Finansbank'ta başlaması, adaptasyon süresini kısaltıcı etki yaratıyor. Yaptığımız araştırmalar da stajdan işe alım gerçekleştirdiğimizde istenilen performansa daha hızlı gelindiğini ve daha yüksek bağlılık sergilendiğini gösteriyor. Farklı illerdeki tüm stajyerlerimize eşit imkan sunabilmek için tüm eğitimleri online olarak tasarladık. Evden de erişebildikleri eğitim programında bankacılık, teknik, kişisel gelişim, hobi ve yönetim becerileri gibi birçok eğitim bulunuyor. Ayrıca stajyerlerimize staj danışmanları atanıyor. Karşılıklı olarak olumlu değerlendirilen stajyerlerimiz ile öğrenim dönemleri boyunca iletişimimiz sürüyor. Stajyerlerimize tekrar staj yapma fırsatı sunuyor ve işe alım süreçlerinde öncelik tanıyoruz. Bu kapsamda 2016'da üniversite son sınıfta okuyan ve takip sürecinde yer alan stajyerlerin yüzde 30'u kariyerine bankamızda başladı."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster