Ana SayfaBankacılıkHangi banka kaç stajyer alacak?---

Hangi banka kaç stajyer alacak?

8 / 11
Hangi banka kaç stajyer alacak?
17 Nisan 2017 - 14:10 www.finansgundem.com

HSBC TÜRKİYE

STAJYERLERİN YÜZDE 10'U İŞE GİRDİ

HSBC Türkiye, 2017 yılında genel müdürlük ve şubelerinin bulunduğu lokasyonlarda yaklaşık 200 öğrenciye staj imkanı sunmayı planlıyor. Üniversite farkı gözetmeden adaylara staj imkanı sağlayan banka, öncelikle olarak bankacılık sektörü için akademik açıdan uygun olan iktisadi ve idari bilimler, mühendislik, fen-edebiyat fakülteleri öğrencilerini değerlendiriyor.

HSBC Türkiye, "doğru işe doğru aday" ilkesine bağlı kalarak adayların gerekli nitelikleri taşıması esasım benimsediklerini açıklıyor. Bu kapsamda üniversite ayrımı gözetmeyen banka, adayları yetkinlikleri doğrultusunda, banka lokasyonlanndaki ilgili bölüm ya da şubelere yerleştiriyor.

Banka staj başvurularını ise HSBC Türkiye'nin web sitesi (www.hsbc.com.tr) ve anlaşmalı kariyer portallarında yayınlanan ilanlar üzerinden duyuruyor. Uzun dönem stajlar, Eylül-Mayıs aralığında; yaz dönemi stajları ise Haziran-Eylül aralığında gerçekleşiyor. Banka özellikle uzun dönem stajlar ile öğrencilerin bankacılık sektörünü daha yakından tanıma fırsatına kavuştuğunu vurguluyor. Bankanın işe alım hedefi ise, farklı pozisyonlarda ihtiyaç duyulan yetenekleri öncelikli olarak Banka içinden atama yoluyla yerleştirmek. HSBC Türkiye'de 2016 yılında yapılan işe alımların yaklaşık yüzde 10'u banka stajyerleri arasından gerçekleştirildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster