Ana SayfaBankacılıkHangi banka kaç stajyer alacak?---

Hangi banka kaç stajyer alacak?

7 / 11
Hangi banka kaç stajyer alacak?
17 Nisan 2017 - 14:10 www.finansgundem.com

TEB

SHORCUTTA SEÇİM SÜRECİ BAŞLADI

Geçen yıl 250 öğrenciye staj imkanı sağlayan Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), bu yıl da hem genel müdürlük hem şubelerinden gelen talebe göre stajyer almayı planlıyor. Bunun dışında proje bazlı staj programı olan ve özel bir seçim sürecine sahip TEB Shortcut staj programına ise 15 öğrenci alacaklarını söyleyen TEB İnsan Kaynakları ve İnovasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nilsen Altıntaş, "Stajyer yerleştirme için şu anda Genel Müdürlük'te proje çalışması yaptırılabilecek departmanlar ve aynı zamanda Kurumsal Şubeler için planlama yapılıyor. Yaz dönemi staj programı için zorunlu stajı olan öğrencilerden hem Genel Müdürlük, hem de tüm Türkiye'de şubelerimize stajyer öğrenci yerleştirilmesi yapılıyor. Stajyer öğrenci sayısı talebe göre netleşecek" diyor.

TEB farklı staj programları sayesinde tüm Türkiye'de staj imkanı tanıyor. Staj için gelen öğrencilerin bankacılığa ilgi duyması ve geleceklerini bu sektörde hayal etmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Altıntaş, staj programlarına ilişkinse şu bilgiyi veriyor:

"Başvuru toplama ve TEB Shorcut seçim süreçlerimiz başladı. Staj dönemimiz ise Haziran-Eylül ayları arasında olacak. TEB shortcut Staj programımız 8-12 hafta sürüyor. Yaz dönemi staj programımız ise, öğrencinin zorunlu staj süresine bağlı olarak değişiyor."

TEB staja gelen öğrencileri banka bünyesinde tutmayı amaçlıyor. Bu hedefle TEB Shortcut Staj programını başlatan banka, genç yeteneklere henüz üçüncü sınıftayken erken kariyer fırsatı sunup, dördüncü sınıfta yarı zamanlı çalışma olanağı sağlayıp, mezun olduklarında ise TEB'de iş imkanı yaratmayı hedefliyor.

Altıntaş'ın verdiği bilgiye göre, 2016 yılında başlatılan TEB Shortcut staj programına katılan öğrencilerin yüzde 45'i TEB'de yarı zamanlı olarak çalışmaya başladı. TEB'in yaz dönemi staj programı ise tüm Türkiye'yi kapsıyor. Her yıl ortalama 200-250 öğrencinin katıldığı staj döneminde, TEB'in kadro ihtiyaçlarına göre stajını başarıyla tamamlamış öğrenciler iş imkanına kavuşuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster