Ana SayfaBankacılıkHangi banka kaç stajyer alacak?---

Hangi banka kaç stajyer alacak?

6 / 11
Hangi banka kaç stajyer alacak?
17 Nisan 2017 - 14:10 www.finansgundem.com

AKBANK

BÖLÜM VE ÜNİVERSİTE AYRIMI YOK

Akbank bölüm ve üniversite ayrımı gözetmeksizin bankacılığa ilgi duyan üç ve dördüncü sınıf öğrencilerine staj imkanı sağlıyor. Üniversite öğrencilerine yaz döneminde gerek öğrencilerin tercihleri ve gerekse bölümlerin ihtiyaçları doğrultusunda staj imkanı sağladıklarını söyleyen Akbank insan Kaynakları ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, "Adayları iletişim, kendini geliştirme, değişen koşullara uyum, kalite ve çözüm odaklılık, takım çalışması, müşteri odaklılık gibi Akbank'ın temel yetkinliklerine uyumu değerlendiriyoruz" diyor.

Akbank staj başvurularını nisan ayı içerisinde alıyor. Öğrencilere Haziran, Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde, dört veya sekiz haftalık staj imkanları tanınıyor.

Staj programlarında öğrencilere Akbank'ı ve bankacılık sektörünü tanıtmayı hedeflediklerini söyleyen Yüce, "Akbank olarak, staj sürecimiz ile bankacılık sektörüne ve Akbank'a ilgi duyan genç yeteneklere kariyerlerini şekillendirirken ilgi duydukları alana yönelik yetkinliklerini keşfetmeleri konusunda destek olmayı, bu çerçevede iyi bir staj deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Son beş yılda 11 stajyerimiz bankamızda çalışmaya devam etti."

Bu yaz döneminde yaklaşık 80-90 öğrenciyi bankaya stajyer olarak almayı planlayan Akbank, stajyerleri Bilgi Teknolojileri, Direkt Bankacılık, Uluslararası Bankacılık, Finansal Koordinasyon, Hazine, Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri, İnsan Kaynakları, Kurumsal İletişim gibi Genel Müdürlük İş Birimlerine yönlendirmeyi planlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster