Ana SayfaBankacılıkHangi banka kaç stajyer alacak?---

Hangi banka kaç stajyer alacak?

5 / 11
Hangi banka kaç stajyer alacak?
17 Nisan 2017 - 14:10 www.finansgundem.com

YAPI KREDİ

TÜRKİYE ÇAPINDA STAJ İMKANI

Yapı Kredi her yıl 300 ile 500 arasındaki üniversite öğrencisine staj olanağı sağlıyor. Bu yıl staj sürecini genç yetenek programı Heroes Club kapsamında gerçekleştireceklerini söyleyen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar, "Stajyer seçimimizde teknolojiyi yakından takip eden, inovatif fikirleri ile süreçlerimize değer katacak, öğrenmeye ve gelişime açık, dinamik, geleceğin bankacıları olabilecek nitelikteki adaylar tercih ediliyor. Ayrıca bu alanda kariyer hedeflemelerinin yanı sıra ülke ve dünya piyasalarını yakından takip etmeleri de önem taşıyor" diyor.

Yapı Kredi öğrencilere, ihtiyaçları doğrultusunda, Türkiye geneline yayılan şube ağı ya da genel müdürlük departmanlarında staj imkanı sağlıyor. Şube ve genel müdürlük yönetimlerinin ihtiyaçlarına göre, üniversite bölümleri değişiklik gösteriyor. İktisadi ve idari bilimler, bilgisayar mühendisliği, endüstri ve matematik mühendisliği gibi geniş bir yelpazede öğrenim görmüş gençler staj programlarına dahil ediliyor.

Yapı Kredi'nin üniversitelerle gerçekleştirdiği işbirlikleri çerçevesinde öğrencilere altı ay süresince uzun dönemli staj imkanı sağladığını söyleyen Uçar, Heroes Club programı hakkında ise şunları söylüyor:
"Bu sene altıncı dönemine başladığımız, içeriğini yenilediğimiz ve artık bankacılığın yanı sıra bilişim teknolojileri üzerine kariyer yapmak isteyen öğrencileri de kapsayan Heroes Club programı ile üniversite üçüncü sınıf öğrencileri profesyonel deneyimler dünyasına adım atıyor. Programı başarıyla tamamlayıp mezun olan öğrenciler kariyerine Yapı Kredi'de başlama imkanı yakalıyor. Bilgisayar mühendisliği, iktisat, endüstri mühendisliği, matematik, işletme gibi bölümlerde okuyan ve İngilizce bilen üçüncü sınıf üniversite öğrencilerinin başvurabildiği Heroes Club'a katılma hakkı kazanan gençler kişisel ve profesyonel keşif yolculuğuna çıkıyor. Bire bir danışmanlıklarla ve farklı deneyimlerle kendini ve içinde yer aldığı takımı keşfeden gençler, geleceğin bankacılığını ve dijital dünyayı etkileyecek trendlerin yer aldığı eğitimlere katılarak iş hayatını deneyimliyor, staj ve yarı zamanlı çalışma fırsatı yakalıyor." 

Uçar'ın verdiği bilgiye göre, bu sene için Heroes Club'ün başvuruları tamamlandı. Banka bir sonraki dönem içinse başvuruları Mart 2018'de alacak. Bankanın staj programı Heroes Club ile bugüne kadar 212 öğrenci mezun oldu. Banka bu sene 100 öğrenciyi daha programa dahil etmeyi planlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster