Ana SayfaBankacılıkHangi banka kaç stajyer alacak?---

Hangi banka kaç stajyer alacak?

4 / 11
Hangi banka kaç stajyer alacak?
17 Nisan 2017 - 14:10 www.finansgundem.com

ZİRAAT BANKASI

1200 ÖĞRENCİYİ ÇAĞIRACAK

Ziraat Bankası her yıl olduğu gibi 2017-2018 öğretim döneminde de bin 200'ün üzerinde lise, yüksekokul ve üniversite öğrencisine mesleki beceri eğitimi ve staj imkânı sağlıyor. Banka özellikle, bankacılık, muhasebe, iktisat, finans vb. alanlarda eğitim görenlere öncelik tanıyor. Öğrenim kurumları arasında herhangi bir ayrım yapmayan Ziraat Bankası özellikle öğrenim gördüğü kurumdan staj yapmanın mecburi kılındığına ilişkin yazı getiren her öğrencinin başvurusunu değerlendirmeye alıyor.

Belirlenen kontenjanlar çerçevesinde, ülke geneline yayılmış bin 800'ü aşkın şubede staj için öğrenci kabul edildiğini söyleyen Ziraat Bankası Eğitim Bölüm Başkanı Ertan Yılmaz, banka uygulamaları hakkında şu bilgileri veriyor:
Kontenjanlarımıza ve staj yapılmak istenen tarihlere bağlı olarak başvuruları yılın tümünde kabul ediyoruz. Staj tarihleri, üniversitenin belirlediği kriterler, öğrencinin talebi ve varsa aynı şubeye daha önce kabul edilen diğer öğrencilerin staj tarihleri dikkate alınarak belirleniyor. Stajın süresi konusunda ise üniversitenin belirlediği kriterler uygulanıyor. 

Staj için kabul ettiğimiz öğrenciler de diğer öğrenciler gibi işe alım sınavlarına başvurmak durumunda. Bankamız staj yapan öğrencilere farklı bir uygulama yapmıyor. İşe giriş sınavlarının yazılı ve sözlü kısımlarında başarılı olanlar bankada çalışmaya başlıyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster