Ana SayfaBankacılıkHangi banka kaç stajyer alacak?---

Hangi banka kaç stajyer alacak?

10 / 11
Hangi banka kaç stajyer alacak?
17 Nisan 2017 - 14:10 www.finansgundem.com

FİBABANKA

NOT ORTALAMASI 2.75’İ AŞMALI

Fibabanka 2017 yaz döneminde, genel müdürlük ve şubeleri için yaklaşık 40 stajyer alımı yapmayı planlıyor. Şubelerde satış tarafı için, genel müdürlükte ise Perakende/Kurumsal &Ticari Bankacılık, Krediler, Bilgi Teknolojileri, Hukuk Müşavirliği, insan Kaynakları gibi bölümlere stajyer alımı yapacaklarını söyleyen insan Kaynakları Bölüm Yöneticisi Yavuz Çelik, staj için koydukları kriterleri ise şöyle özetliyor:

"Genel kriterlerimiz, lisans öğrencilerinde üniversitelerin IIBF, fen edebiyat, mühendislik fakülteleri ile bankacılık ve sigortacılık yüksek okullarının üç veya dördüncü sınıfında bankacılıkla ilişkili bölümlerinde okuyor olmak, ayrıca genel not ortalamasının 2.75'in üzerinde olması. II konusu ise, şehir dışındaki şubelerimizin taleplerine göre değişiklik gösteriyor.

Fibabanka staj değerlendirmelerini her yıl mayıs ayında yapıyor, Haziran-Eylül aylarında ise birer aylık dönemlerde staj imkanı sağlıyor. Çelik'in verdiği bilgiye göre, son dönemlerde yaklaşık 10 kişi, Fibabanka'da staj yaptıktan sonra bankanın değişik işkollarında çalışmaya başladı. (Esin Çetinel/Para Dergisi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster