Ana SayfaSporG.Saray kesenin ağzını açıyor! 3 futbolcu birden...---

G.Saray kesenin ağzını açıyor! 3 futbolcu birden...

3 / 6
G.Saray kesenin ağzını açıyor! 3 futbolcu birden...
16 Kasım 2016 - 16:40 www.finansgundem.com

TÜM ŞARTLARI ZORLAYACAK

Kulüp başkanı Dursun Özbek’in de onayıyla, Fenerbahçe derbisinin ardından, skor her ne olursa olsun temaslar kurulacak ve transferde somut adımlar atılacak. Nazifoğlu, Riva ve Florya projesi onaylanmadan önce, kongreden olumlu sonuç çıkması halinde Şampiyonlar Ligi’nde final oynayacak kadro için kolları sıvayacaklarını söylemişti. 

Ancak bu kadronun işe yaraması için önce takımın Devler Ligi bileti alması gerekiyor. Bunun yolu da şampiyonluk veya ikinci olmaktan geçiyor. Dolayısıyla yönetim işi bu kez şansa bırakmak istemiyor ve Riekerink devre arasında kimi istiyorsa, onu transfer edebilmek için şartları zorlamayı düşünüyor. Bu doğrultuda gündeme gelen ilk isimler; Manchester United’da gözden çıkarılan Memphis Depay, Hoffenheim’da süre alamayan Eduardo Vargas ve Everton’da A takımda yer bulamayan Oumar Niasse oldu. Yönetim bu isimlerden en az 2’sini kadroya katmayı hedefliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster