Ana SayfaFinans KulisGayrimenkul pazarına dört ABD'li daha geliyor---

Gayrimenkul pazarına dört ABD'li daha geliyor

1 / 6
Gayrimenkul pazarına dört ABD'li daha geliyor
11 Eylül 2013 - 16:26 www.finansgundem.com

Türkiye gayrimenkul pazarında yılda 1 milyonun üzerinde satış ve kiralama işlemi yapılıyor. Bu açıdan son derece cazip bir pazara sahibiz. Son yıllarda kentsel dönüşüm yasasının çıkarılması, markalı konut sektöründeki gelişmeler, şehirleşme faaliyetlerinin hız kazanması ile gayrimenkul sektöründe önemli bir gelişme yaşandı. Bu gelişme yerli yatırımcılar kadar yabancıların da ilgisini çekiyor. Bu gelişimi gören uluslararası gayrimenkul zincirleri de Türkiye pazarında yatırım yarışına girmiş bulunuyor.
Türkiye'de Re/Max'tan Realty World'e kadar sekiz ABD merkezli uluslararası gayrimenkul zinciri faaliyet gösteriyor. Bunların ikisi ise son bir yılda Türkiye pazarına giren Era ve Keller Williams.
Türkiye, ABD'li büyük gayrimenkul zincirlerinin yatırım yapmakta yarıştığı bir ülke olarak öne çıkıyor. Türkiye pazarına gelmeyen ABD'li büyük zincir sayısı yok denecek kadar az. Henüz Türkiye pazarına girmeyen ABD merkezli son büyük  dört zincir markanın da 2014 yılı sonuna kadar ülkemize gelme planları bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster