Ana SayfaFinans KulisFonlar Acıbadem için devrede---

Fonlar Acıbadem için devrede

3 / 3
Fonlar Acıbadem için devrede
02 Temmuz 2011 - 08:42 www.finansgundem.com

Intersport’u alan Fourlis 60 milyon TL yatırım yapacak
Intersport’un Türkiye operasyonunu yöneten Sporting Güngör A.Ş.’nin çoğunluk hisselerini Yunanistanlı Fourlis Group aldı. Birleşmenin ardından yüzde 25’i Yarcan ailesine, yüzde 75’i Fourlis Group’a ait olan, ‘Intersport Atletik’ isimli yeni bir şirket kuruldu. Şirket 5 yılda 80 milyon euro ciro hedefliyor.
Sporting Güngör CEO’su Levent Yarcan, Fourlis Group ve Sporting Güngör’ün ortaklaşa kurdukları yeni şirketle Türkiye’de Intersport’u büyütme yolunda önemli bir adım attıklarını söyledi. Levent Yarcan şöyle devam etti:
“Intersport Türkiye, yeni yapısıyla hızlı büyüme trendini sürdürecek. 3 yılın sonunda toplam 60 milyon TL yatırımla mağaza sayımızı 50’ye istihdamımızı ise binin üzerine çıkarmayı amaçlıyoruz, 5 yılsonunda 80 milyon euro ciro hedefliyoruz.”
Fourlis Group Başkanı Vassilios Fourlis ise, “Türkiye’deki pazarın ve tüketicilerin potansiyelini çok beğeniyoruz” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster