Ana SayfaBankacılıkDr. Önder Halisdemir Aktif Bank’ı anlattı---

Dr. Önder Halisdemir Aktif Bank’ı anlattı

5 / 6
Dr. Önder Halisdemir Aktif Bank’ı anlattı
17 Aralık 2014 - 07:21 www.finansgundem.com

“PASOLİG PASOLİFE’A DOĞRU EVRİLECEK”

-2015 için yeni yatırım ve planlar var mı?

Önder Halisdemir:  Bir kere 2015 yılında sigorta konusundaki yatırımımızı piyasaya tanıtacağız. Şu anda Türkiye’de sigorta online alınan bir şey değil. İnsanlar internetten elbise alıyor, ayakkabı alıyor, elektronik eşya alıyor ama sigorta almıyor. Bu konuda faaliyet gösteren şirketler de var ama payları 10 bindelik seviyede. İnsanların neden almadığını keşfettik ve buna göre çözüm ürettiğimizi düşünüyoruz. Bakın yine söylüyorum Türkiye 2015 yılında sigortasını internetten alacak ve orada çok keyifli çözümlerimiz var, bayılacaksınız. Net tarih vermem gerekirse 2015 Ocak ayında başlıyoruz.

İkincisi, Passolig.  Passolig Passolife’a doğru evrilecek. Pasolig çok kısa sürede 650 bin kullanıcıyı geçti. Bizim Passolig’deki hedefimiz cüzdanlardaki ikinci kart olmak. Maça gitsin gitmesin.  Çünkü dünyanın en gelişmiş kartını yaptık. Bu kart diğer kart programları gibi mağazalarda ve ATM’lerde geçiyor. Üstüne üstelik diyoruz ki, stada da bununla girebilirsin, otobüse de bununla binebilirsin. Dünyada bunu yapan bir kart programı yok ve bunu üstelik Türkiye’deki en ucuz fiyata yaptık. Diğer kartlar yıllık kullanım bedeli 60 liradan başlarken bu 15 lira. Ve bu 15 liranın yarısı da tutulan takıma gidiyor. Oradaki yaptığımız da o. Bu arada passo.com.tr’de basketbol ve futbol biletlerini de satıyoruz. Hatta yakında konser biletleri de satacağız ve çok keyifli kampanyalar da olacak. Başta da dediğim gibi yavaş yavaş Passolig Passolife’a doğru evrilecek diye düşünüyorum.

Üçüncüsü, bakkallar için bir çözüm geliştirdik. Bunu ben Fatih’teki kendi bakkalım için geliştirmiştim, ‘bakkallar yaşasın’ diye. Şu an yeni jenerasyon bakkallara gittiğinizde elektrik, su, gaz faturalarınızı ödeyebiliyorsunuz, kontör alabiliyorsunuz, her türlü bileti alabiliyorsunuz, DASK alabiliyorsunuz yani bir çok işlem yapabiliyorsunuz. Şu anda 5500 bakkalda, ayda 6 milyon işlem yapabiliyoruz. Artık hiçbir şeyin gişesine gitmenize gerek yok. Hedefimiz ise 2015 yılında bunun10 bin bakkal olması. İsmi de kolay, ‘nekolay’ ya da ‘enkolay’ diye de okuyabilirsiniz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E17 Aralık 2014 18:07

    Aktifbank' ı eleştirmek yerine adamların ne tür girişimler yaptığını incelemek lazım. Aktifbank yerine başka banka çok rahat bunları yapabilirdi.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster