Ana SayfaYaşam-MagazinBen Simavi’yi sattım, Aydın Doğan da beni ---

Ben Simavi’yi sattım, Aydın Doğan da beni

6 / 12
Ben Simavi’yi sattım, Aydın Doğan da beni
25 Şubat 2013 - 11:58 www.finansgundem.com

-Peki, salı günleri Ortaköy Bebek Bar’da iş dünyasından isimlerle bir araya geliyorsunuz, bu toplantılarda neler konuşuyorsunuz, kimler katılıyor?

-Salı toplantılarının ortaya çıkış hikâyesi çok çocukçadır. Rahmetli Yılmaz Çetiner, ben ve Mehmet Barlas Bebek Bar’a gidelim, orada toplanalım dedik. Her Salı sürekli gitmeye başladık. Sonra bir baktık ki kadro da giderek genişlemeye başlamış. En sonunda kadro genişledi, biz dışarıda kaldık… Toplantılarımıza ara sıra Vehbi Koç da katılırdı. Yine bir güngeldi, hava karlı ve soğuk, Vehbi Bey gitmek istedi, o sırada Yılmaz (Çetiner), “Ağabey ben seni göndereyim” dedi. O zamanlar şoförün adını hatırlamıyorum ama Vehbi Bey şoförün adını sormuştu. Atıyorum İsmail, yola çıktıklarında şoföre sürekli, “Oğlum ekmek kaç lira?” diye sormuş. Şoför “20 lira” demiş, “Hım, ekmek çok pahalanmış” demiş Vehbi Bey. Yine sürekli arabadan inene kadar ekmek kaç para oğlum diye sormaya devam etmiş Vehbi Bey. Tam İstinye sırtlarına çıktıklarında Vehbi Bey arabadan inmiş ve inerken şoföre çıkarmış ve “Al oğlum 20 lira bu ekmek parası” demiş. Vehbi Bey beni severdi ve sık sık da davet ederdi. Vehbi Bey yine bir gün bizi Gürbüz Barlas ile borsa lokantasına davet etti. Dışarı çıktı ve Vehbi Bey’in şoförü Sadık da oradaydı. Vehbi Bey Sadık’a “Oğlum nirdesinnn?” dedi. Sadık, “Efendim buradayım” diye cevap verince Vehbi Bey de, “Evladım yemek yedin mi? Burada anafor yemek var niye gelmiyorsun?” dedi… Vehbi Bey’i ben çok severim, kendisinin insan ilişkileri çok iyidir, halka iniktir. Rahmi Bey’i de çok severim ama en çok Semahat Arsel’i severim.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster