Ana SayfaFinans KulisBaşbakan, Şahenk’i aradı: Al onu---

Başbakan, Şahenk’i aradı: Al onu

4 / 7
Başbakan, Şahenk’i aradı: Al onu
17 Aralık 2012 - 16:57 www.finansgundem.com

Yılın yaklaşık dört ayı kapalı olan otel, ortalama yüzde 70 dolulukla çalışıyor. En yoğun sezonda çalışan sayısı da 240’a kadar çıkıyor. En ucuz odanın gecelik fiyatı 517 euro. Rus ressam Kandinsky, Hollandalı ressam Mondrian ve İspanyol ressam Miró’nun isimlerini taşıyan ve bu sanatçılara ait orijinal tabloların asılı olduğu odalarda gecelemek isterseniz 2 bin 500 euro ödemeniz gerekiyor. Özel havuzları olan iki büyük çatı katında bir gece kalmak için ise 6 bin 600 euroyu gözden çıkarmanız şart.
Giriş katındaki bazı odaların kendilerine ait havuzları var. Birinin zemininde Amerikalı sanatçı Andy Warhol’un ünlü Mao tablosunun dörtlü reprodüksiyonu bulunuyor. Laurent konuyla ilgili ilginç bir öykü de anlatıyor. Anlattığına göre, otelin misafirlerinden bir Rus kadın havuzun dibinde Mao’nun resimlerini görünce, hayatı boyunca komünizmden çok çektiğini söyleyip odasının değiştirilmesini istiyor. Tabii isteğinin hemen yerine getirildiğini söylemeye gerek yok.
Kısa turdan sonra otelin sahibi ve Ferit Şahenk’in ortağı Anthony Cacace’nin yanına gidiyoruz. Her türlü eşya örneğinin, üzerinde çok sayıda kitap, eskiz ve planın bulunduğu bir masanın gerisinde uzun boylu, sakallı ve yakışıklı bir patron görüyoruz. İlerleyen dakikalardaki sohbetimizde Ferit Şahenk’in iş hayatında bundan sonra önemli yeri olacağını anladığımız Anthony Cacace, başlıyor anlatmaya.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster