Ana SayfaFinans KulisBaşbakan, Şahenk’i aradı: Al onu---

Başbakan, Şahenk’i aradı: Al onu

3 / 7
Başbakan, Şahenk’i aradı: Al onu
17 Aralık 2012 - 16:57 www.finansgundem.com

Otel 76 çift, iki de tek kişilik odası olan iki katlı bir yapı. “Sahibinin aklına binayı beş katlı hale getirmek” gelmemiş diyorum kendi kendime. Ünlü konukları arasında Leonardo di Caprio, Gwyneth Paltrow, Harrison Ford, Julia Roberts ve Real Madridli futbolcu Christiano Ronaldo da varmış.
Servette Laurent “Caprio yazın buradaydı” deyince yüzümüzde çokbilmiş bir gülümsemeyle ve heyecanla soruyoruz: Kiminle geldi? Laurent’in “Annesiyle” yanıtı tabii ki beklediğimiz yanıt olmuyor. Ferit Şahenk de bazı yıllar tatil yaptığı sırada aşık olmuş Capri Palace’a.
Otelde üç lokanta bulunuyor. Bunlardan L’Olivo’nun (Zeytin Ağacı) iki, Beach Club’taki Il Riccio’nun (Deniz Kestanesi) ise tek Michelin yıldızı var. Capri Palace bu yıldızlar sayesinde dünyada bünyesinde Michelin yıldızlı iki lokanta bulunan tek otel unvanına da sahibi. Lokantalarda kullanılan bütün tabaklar ve bardaklar, Venedik’in Murano Adası’ndaki cam ve seramik atölyelerinde Capri Palace için özel olarak üretilmiş.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster