Ana SayfaBankacılıkBankaların hedefi küçük mudiler!---

Bankaların hedefi küçük mudiler!

7 / 9
Bankaların hedefi küçük mudiler!
03 Kasım 2015 - 07:32 www.finansgundem.com

BU HAFTAYA ÖZEL FAİZ VERECEK

Denizbank 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü kapsamında bir hafta boyunca ilk kez vadeli mevduat hesabı açtıranlara özel faiz oram uy­guluyor. Bireyselin yanı sıra KOBI/ticari/kurumsal müşterilere hitap edebilecek, hem kısa hem de uzun vadeli yatırım imkanı sağladıkları­nı söyleyen Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, bu ürünleri şöyle sıralıyor:

"MevduatFON ürünümüzle hem vadeli mevduata, hem de yatırım fonlarına aynı hesapta yatırım imkanı sağlıyoruz. Mevduat Biriken Hesap ise aylık 150 TL'den başlayan kü­çük tutarlarla uzun vadeli yatırım yapmak iste­yenler için ideal. Altın Biriken Hesap düzenli kaydi altın birikimi ve faiz kazanma imkanı sağlıyor. Bir sene vadeli ve aylık veya üç aylık dönemler­de biriken faizi almaya imkan tanıyan Ara Dönem Ödemeli Artan Faizli Hesap ise müşterilerimize vergi avantajı sağlıyor. Deniz Hesap bir ay vadeli açılıyor ancak gecelik faiz işletiyor. Ayrıca Para Çekilebi­lir Mevduat hesabımız da var. Tasarruf Ettiren Hesap ise ister hafta­lık ister aylık olarak TL/Dolar/Euro veya altın cinsinden birikim yap­maya olanak tanıyor. Bunun yanı sıra Vadesiz ve Vadeli Altın Hesabı'mız da var."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster