Ana SayfaBankacılıkBankaların hedefi küçük mudiler!---

Bankaların hedefi küçük mudiler!

5 / 9
Bankaların hedefi küçük mudiler!
03 Kasım 2015 - 07:32 www.finansgundem.com

KARARSIZLARA FON SEPETİ

Yapı Kredi tasarruf yapmak isteyen müşterilerine vadeli mevduat ürününün yanı sıra piyasaları takip edemeyen müşterilerine önerdiği yatırım fonlarını da sunuyor. Bunların içinde örneğin, biriktiren fon sepeti Kartopu sayesinde tasarruf sahipleri düzenli birikim yapabili­yor. Diğer bir ürün olan Fonlu Mevduat ile birikimin bir kısmı yatırım fonlarında geri kalanı ise vadeli mevduat hesabında kazandırıyor.

Platinum Bankacılık müş­terilerine Platinum Fon ürününü sunan banka hangi yatırım fonunu seçeceğine karar vereme­yenler içinse üç farklı fon sepetinden oluşan Akıllı Fon Sepetleri ürününü sunuyor.

Küçük tasarruf sahipleri içinse ilk Param birikim hesabını çıkarttıklarını söyleyen Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen, "Uzun vadeli bir yatırım hesabı olan ilk Param ile ebeveynler çocukları adına düzenli fon alıyor" diyor.

Banka ayrıca altın bankacılığı konusunda da çok sayıda ürün çıkar­mış durumda. Vadeli/vadesiz altın mevduatı, altın fonları ve Yapı Kre­di Altın Günleri ile Altın Bankacılığı yaptıkları bilgisini veren Serkan Ülgen, sözlerini şöyle sürdürüyor: "Müşterilerimiz döviz işlemi yapar gibi altın işlemi yapıyor ve vadesiz altın mevduatı ile miligram bazında altın alabiliyor. Ayrıca düzenlediğimiz 'Altın Günleri'nde müşterileri­miz altınlarını ve altın ziynet eşyalarını şubelerimize getirebiliyor, kar­şılığında miligram olarak hesaplarına yatırabiliyorlar. Ayrıca B Tipi Altın Fonumuz da var."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster