Ana SayfaBankacılıkBankaların hedefi küçük mudiler!---

Bankaların hedefi küçük mudiler!

4 / 9
Bankaların hedefi küçük mudiler!
03 Kasım 2015 - 07:32 www.finansgundem.com

55 BİN ÇOCUĞA ULAŞTI

Akbank tasarruf bilinci seferberliğini çocuklardan başlattı. Bu kap­samda dört yıl önce 'Akbank Ekonominin Kahramanı Çocuklar' sos­yal sorumluluk projesini başlatan banka, ayrıca Çocuk Tiyatrosu aracılığıyla da tasarruf bilincini yaygınlaştırmayı misyon edindi. Bu saye­de bugüne kadar 55 bin öğrenciye ulaştıklarını, bu yılkı hedeflerinin ise 10 bin çocuğa daha ulaşmak olduğunu söyleyen Akbank Genel Bi­reysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, "Bu çalışmalar kapsamında, ilkokul öğrencilerine harçlıklarını sa­dece harcamak için değil, aynı zamanda yardım ve tasarruf için de kul­lanabileceklerini anlatan etkinlikler düzenliyoruz. Yakın zamanda başlayacak sınıf içi eğitimlerde Akbank Uğurböceği Kumbarası'nın öğrencilere sürprizi olacak" diyor. Akbank tasarruf bankacılığı kapsamında büyüklere ise klasik mev­duat ürünlerinin yanı sıra birikim hesapları, ya­tırım fonları, altın mevduatı gibi çok farklı ürünler sunuyor. İsfendiyaroğlu, tasarruf bankacılığı çatısı altında müşterilerine sundukları ürünleri şöyle özetliyor:

"Akbank Direkt Serbest Hesabımız, vade bekleme zorunluluğunu ortadan kaldırarak müşterilerine istedikleri za­man para yatırıp, para çekme özgürlüğü veriyor. Akbank Mevduat Birikim Hesabı ise beş yıl vadeli olarak açılıyor ve aylık düzenli ödemelerle para biriktirme imkanı sağlıyor. Bu hesapta aylık minimum 50 TL/Dolar/Euro ile birikim yapılabiliyor. Akbank Esnek Birikim Hesabı'nda ise müşteriler döviz, altın, yatırım fonları içinden kendi belirle­dikleri tutarlarda aylık olarak düzenli birikim yapabiliyor. Bu hesapta fon sepetleri de cazip bir seçenek oluşturuyor. Korumacı, Dengeli, Atak olarak risk çeşitlendirmesi yapılan üç yatırım fonu sepetinde mi­nimum 100 TL ile birikim yapılabiliyor. Bu hesaba bağlı 12 değişik ya­tırım fonu bulunuyor.

Altın Mevduat Hesabı da tasarruf sahipleri için iyi bir alternatif. Akbank Altın Daveti Günleri ile yastık altı takılar Altın Mevduat Hesabı'na aktarılıyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster