Ana SayfaBankacılıkBankaların hedefi küçük mudiler!---

Bankaların hedefi küçük mudiler!

3 / 9
Bankaların hedefi küçük mudiler!
03 Kasım 2015 - 07:32 www.finansgundem.com

KUMBARA FONU'NU ÇIKARDI

İş Bankası tasarruf bankacılığı alanında özellikle gençleri ve çocuk­ları hedefliyor. Gençler için Genç Emeklilik Planı, çocuklara yönelik­se İş Bankası Kumbarası'nı çıkarttıklarını söyleyen Türkiye iş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, İş Bankası kumbarasından yola çıkarak Kumbara Fonu'nu hayata geçirdiklerini hatırlatıyor. Fon ile yaklaşık 255 bin çocuğun geleceği için 387 milyon TL'lik birikime aracılık ettikleri bilgisini veren Sezen sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Anadolu Hayat Emeklilik'in Genç Emeklilik Planı'nda genç katı­lımcı sayısı 13 bini aştı. Yetişkinler içinse vadeli TL ve vadeli yabancı para hesap seçeneklerini su­nuyoruz. 2015'in ilk yarısı itibarıyla 150 mil­yar TL'den fazla mevduat hacmine ulaştık. Ayrıca 2015'te hayata geçen Birikimli Mevduat Hesabımız sayesinde tasarruf sa­hipleri minimum 250 TL/Dolar/Euro ile beş yıl vadeli olarak TL/Dolar/Euro cinsi hesap açabiliyor. Bu hesapla bir yıllık dö­nemler sonunda faiz elde edebiliyorlar. Müşterilerimiz, 'Düzenli Birikim Talimatı' da verebiliyorlar" diyor.

Banka ayrıca tasarruf sahiplerine yüksek getiri imkanı sağla­yan İş Bankası bono ve tahvillerine yatırım imkanı da sunuyor.

Tasarruf bankacılığı kapsamında altın hesaplarına da ağırlık veren İş Bankası öncelikle Altın Buluşmaları ile yastık altındaki altını sisteme kazandırmayı hedefliyor. Yatırımcıların fiziki altınlarını gram karşılığı vadesiz altın hesaplarına aktarabildiklerini söyleyen Sezen, sözlerini şöyle sürdürüyor:

"Faiz geliri sağlayan Vadeli Altın Mevduat Hesabımız da var. Yine dileyen müşterilerimize 7/24 anında bankacılık kanalıyla altın alım sa­tımı da yapıyoruz. Eylül 2015 itibarıyla bankamızda 1.96 milyar TL'yi aşan altın mevduat hesabı bakiyesi bulunuyor. Yine profesyonel port­föy yönetimi isteyenler için 37 farklı yatırım stratejisine sahip yatırım fonumuz var. Türkiye'de bir ilk olan Üstü Kalsın hizmetimiz ile de Maximum Kart, Maximiles veya Privia Kart'ı olan herkese alışveriş ya­parken tasarruf etme imkanı sağladık. Üstü Kalsın ile kredi kartı dö­nem borcu önceden seçilen bir üst tutara yuvarlanarak, yuvarlamadan oluşan farkın yatırım fonunda değerlendirilmesi sağlanıyor. Yine ta­sarrufu teşvik eden bir başka ürünümüz ise Maksimum Hesap. Bu he­sap vadesiz hesaplarda bulunan 500 TL'nin üzerindeki tutarların fon­da değerlendirilmesini sağlıyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster