Ana SayfaBankacılıkBankaların hedefi küçük mudiler!---

Bankaların hedefi küçük mudiler!

2 / 9
Bankaların hedefi küçük mudiler!
03 Kasım 2015 - 07:32 www.finansgundem.com

AYLIK 100 TL'YE BİRİKİM HESABI

Tasarruf bankacılığı konusunda çıkardı­ğı çok sayıda ürünün yanı sıra başlattığı eğitim seferberliğiyle de dikkat çeken TEB, şimdi de gençlere yönelik çalışmalar yapıyor. Bankanın bu anlamda önemli bir markası olan 'Marifetli He­sap' sayesinde tasarruf sahipleri küçük tutarlarla birikim yapıp ihtiyaç duyduklarında para çekme veya transfer etme imkanına kavuşuyorlar. TEB şimdi de gençlere yönelik çıkardığı 'Marifetli Genç Hesap' ile bu kez genç kesimi tasarrufa yönlendirmeyi hedefliyor. Söz konusu bu hesapta aylık 100 TL'den başlayan tutarlarla birikim im­kanı bulunuyor. Bunun dışında daha üst gelir grubu olan Yıldız Bankacılık müşteri­leri için 'Fırsat Hesap'ı çıkaran bankanın ayrıca 'Damla Mevduat Hesap', 'Altın He­sap', 'Damla Fon Hesap' gibi çok sayıda ürünü bulunuyor.

Yine tasarruf bankacılığı kapsamında çıkartılan 'Üstü Biriksin Hesap' ile de müşterilerin TEB banka kartlarıyla POS cihazı üzerinden yaptığı harcamalar kendilerinin belirleyeceği bir katsayı tutarına ve onun katlarına tamamlana­rak aradaki tutar aynı gün hesaplarına aktarılıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster