Ana SayfaBankacılıkBankalardan yeni yıl kampanyaları---

Bankalardan yeni yıl kampanyaları

8 / 9
Bankalardan yeni yıl kampanyaları
24 Aralık 2014 - 08:16 www.finansgundem.com

DenizBank’tan Yeni Yıla Özel İhtiyaç Kredisi

DenizBank yüzde 0,93’den başlayan faiz oranları ile “Yeni Yılın İlk Kredisi Deniz’de” kampanyasını hazırladı. Kampanya kapsamında DenizBank müşterileri avantajlı faiz oranı ve 36 aya varan vade seçenekleri ile ihtiyaç duydukları krediye hızlıca ulaşabiliyor.

Sahip olduğu finansal süpermarket anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi finansal çözümler sunan DenizBank,  “Yeni Yılın İlk Kredisi Deniz’de” kampanyasını hazırladı. Kampanya kapsamında, DenizBank müşterilerine aylık yüzde 0,93’den başlayan faiz oranlarıyla kredi imkânı sunulurken, sağlanan kredilerle ihtiyaç duyulan tüm giyim, seyahat, hediye harcamaları 36 aya varan vadelerle ödenebiliyor.

Özark: “Özel faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile müşterilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz” Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan DenizBank Perakende Bankacılık Satış Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, hizmet sundukları kitlelerin hayatını kolaylaştırmak için sürekli daha yenilikçi düşünmeye odaklandıklarını ve müşterilerin gerçek ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler üzerinde çalıştıklarını kaydetti. Özark, “DenizBank olarak insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak, Deniz’in farkını hissetmelerini sağlayacak avantajlı ürün ve hizmetleri geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yönde ihtiyaç kredimizi farklılaştırıp uzun vade ve düşük faiz gibi çok özel avantajlar sağlayan bir paket haline getirdik. Tüm müşterilerimizi kredi kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Kolay ve Hızlı Başvuru

“Yeni Yılın İlk Kredisi Deniz’de” kredi kampanyasına, cep telefonundan 2015 yazıp bir boşluk bırakıp TC Kimlik numarasını 3280’e SMS atarak veyawww.denizbank.com üzerinden kolayca başvurulabiliyor. Bunun yanı sıra talep sahipleri Türkiye’nin 81 ilinde bulunan 700’ü aşkın DenizBank Şubesi’nden gelir belgesiyle de kredi başvurusu yapabiliyor.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster